2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی بد🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 51 پست

واقعا با چه عقلی براش عکس با لباس زیر میفرستید؟

چنین آدمی امروز از شما عکس میگیره پس فردا یکی دیگه

سه سال با شوهرم دوست بودم یبارم به جز صورتم از جای دیگم عکس نخواست چه برسه به عکس لختی😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیییرم برااات

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

دیگه یه ادم فاسد پلشت باهات سرد شده غصه خوردن نداره که

خوب کردی عکستو ندادی ولی در کل

دخترا بدجور خودتونید وا دادید این جور پسرای بیشرف چون فکر میکنن کشته مرده شوهرید همه جووره باهاتون حال جنسی میکنن واگر بگید نه میرن و میگن دوباره دختره میاد و این بار همه جاشو واسمون لخت میکنه

اخه دختر خوب مردی که غیرت داشته باشه از پشت گوشی عکس میخواد نمیگه گوشیشو شاید یکی هک کرد شاید حال این دختر بد بشه...راضین خواهر خودشونم عکس نود بفرسته واسه پسرا؟

اولا پسرا همینن ما هم دعوامون میشه میگه من همینم اما بعدا خوب میشه 

دوما اگر واقعا دوست داشت هیچ وقت اینو ازت نمی‌خواست هیچ وقت 

نرو سمتش 

بخوادت خودش میاد شک نکن 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️