2777
2789
من پز از نقصم  ینی هرکی منو میبینه میگ چقدر خوشتیپی چ باشگاهی میری و فلان ولی لخت باشم خودم م ...

انگار هیچکس از خودش راضی نیس من خیلی رو خودم کار دارم میکنم ک خودمو دوست داشته باشم  همینجوری ک هستم قدم ۱۶۵ وزنم۵۴ اکثرا میگن خوبی ولی خودم دوست ندارم خیلی هم عرق و پودر اینا خوردم واسه چاقی ولی تاثیر نداره 

پهلوها میزنه بیرون آخه همسرم ک منو میبینه من خیلی از سینه هام خجالت میکشم

عزیزم بعد ازدواج بنظرم طبیعیه 

منم ۲ سال ازدواج کردم . سینه هام حجم گرفتن 

خجالت چرا ؟ کاردستیه خودشونه دیگه 😶🤭

یا حضرت رقیه 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس اندامش بی نقص نیس اوناییم که تو اینستا میبینی ادیت و عمله

همشون ک ن 

من خیلیی باشگاه رفتم ولی باسنم رشد نکرد 

میگم شاید ژنم اینطوریا 

ولی مربی م ربطی ب ژن نداره

من خودم انداممو دوست دارم 170به بالا هستم و 45 کیلو م(17 سالمه)

مطمینی؟؟ قد ۱۷۰ با وزن ۴۵ فوق العاده لاغر میشه یعنی استخون خالی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خوبه دیگ  ولی احتمالا خیلی لاغر باشی

نه خیلی لاغر دیده نمیشم با اینکه لاغرم مثلا ارنجم و ساعد هام لاغرن ولی پاهام و باسنم بزرگن 

کلا استخوان بندیم درشته یکم 

معمولا با لباس خونه لاغر بنظر میام با بیرون خیلی نه واین منو عذاب میده فردا شوهرم بگه لاغری هرکارم میکنم چاق نمیشم اصلا😂😂😢

یکی از همکلاسی هام تو دانشگاه واقعا اندامش بی نقصه باشگاه رفته و ۳ سال تمرین کرده یه هیکل توپ ساخته واسه خودش عکسهای قبلش هم دیدم اصلا با.سن نداشت و خیلللی لاغر بود الان بازو و رانها و باسنش پر و قشنگ شده و کمرش باریک و شکم تخت

ولی پولداره و خیلی خرج تغذیه و باشگاه میکنه خوشبحالش

...