2777
2789

من بیشتراز یه ساله همسرمو از دست دادم دوتا بچه ی ناز دارم خونه و حقوق هم دارم اما به شدت احساس تنهایی میکنم ...یه آقایی هست از فامیلای نزدیکمون که مجرده واز همون بچگی از من خوشش میومد والانم دوباره درخواست ازدواج کرده ...حالا به نظرتون مجرد بمونم و بچه هامو بزرگ کنم وهدفم فقط اونا باشن یا دوباره ازدواج کنم؟؟اینم بگم که واقعا انقدر تو زندگی قبلم اذیت شدم که دودلم که بخوام آرامشمو از دست بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ام خواستی ازدواج کنی مطمئن شو آدم درستی باشه بچه هاتو آزار نده

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

والا به نظر من بچه ها آسیب میبینن ولی حق شما هم هست که یه ازدواج موفق داشته باشی.ولی من نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم من باشم بچه هامو بزرگ میکنم وقتی حداقل ۱۵ سالشون شد ازدواج میکنم اگه مورد خوبی باشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

چقدر سخت گلم خدا کمکت کنه بتونی بهترین تصمیمو بگیری 

ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 

فقط مطمئن شو آدم درستی هست و اخلاق خوبی داره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اگر بچه هات کوچیکن انسان سالمی هست حتما قبول کن برای چی توی جوونی بیوه بمونی از نظر من فعلا عقد دایم نکن یه مدت صیغه باش ببین چه طور ادمی هست اگر خوب بود عقد دایم کن اگر نبود جدا شو تا جوون و زیبایی خواهان داری پس از فرصت استفاده کن

خونه داری وحقوقم داری چون بچه داری باید خیلی مواظب باشی زندگی با اون اقا برات چالش درست نکنه٫ ولی خوب فکر کن اگه از نظر عاطفی احساس نیاز میکنی واز اون اقا مطمئنی که بچه هات اذیت نمیشن ازدواج کن