2777
2789

منظورم کدوم اندازه بنظرتون قشنگ تر؟؟🤗

بزرگ کوچیک متوسط؟

اینا ی مدل شمع های عطری هستن ولی موندم کدوم اندازه ش شیک تره ؟

لطفا دلیلشم بگید 🤔

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://s8.uupload.ir/files/img_20230809_131741_b0pa.jpg

اگه میخوای کادو ب کسی بدی بزرگه اگه دکوری و تزیینی میخوای خونه بزاری کوچیکه اگه برا مصرف خودت میخوای متوسط

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه میخوای کادو ب کسی بدی بزرگه اگه دکوری و تزیینی میخوای خونه بزاری کوچیکه اگه برا مصرف خودت میخوای ...

مرسی ازتوضیحت عزیزم 

میشه بپرسم چرا گفتید برا کادو بزرگه ؟

مرسی ازتوضیحت عزیزم  میشه بپرسم چرا گفتید برا کادو بزرگه ؟

خواهش گلم بزرگتره توچشمتره البته اگه یدونه بخوای ببری بزرگه خوبه ولی اگه جفتی و سه تایی ببری کوچیکه ام خوبه من بیشتر برا دوستام سه تایی کوچیک میبرم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پس کلا با اون بزرگه موافق نیستید ؟

اینطور چیزای تزئینی سلیقه ایه عزیزم به نظر من بزرگه جالب نیومد مخصوصا الان که همه خونه ها کوچیک شده بازم نظر خودت شرطه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

خواهش گلم بزرگتره توچشمتره البته اگه یدونه بخوای ببری بزرگه خوبه ولی اگه جفتی و سه تایی ببری کوچیکه ...

اره گلم درسته 

بنظرت بزرگه زیباست؟؟؟🤔 من فکر میکنم شکل جالبی ندارد از نظر اندازه 

اره گلم درسته  بنظرت بزرگه زیباست؟؟؟🤔 من فکر میکنم شکل جالبی ندارد از نظر اندازه

اینجور چیزا سلیقه ای من خودم چون عاشق چیزای کوچیک و مینیاتوریم ازکوچیکه بیشتر خوشم اومد