2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها بیاید ی نظر بدید ...کدوم شمع؟💫

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
اینا بدون روشن کردن عطرشون پخش میشه یابایدحتما روشن بشه

عزیزم بدون روشن کردن هم تا حدودی عطر دارن 

ولی روشن بشن که عالیه 

البته خب هرچی تعدادشون بیشتر باشه مسلما خوشبوتر و پخشش بیشتر

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اینجور چیزا سلیقه ای من خودم چون عاشق چیزای کوچیک و مینیاتوریم ازکوچیکه بیشتر خوشم اومد

درسته 

بنظرتون این شمع ها بهتره برای خونه یا شمع های قلمی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته  بنظرتون این شمع ها بهتره برای خونه یا شمع های قلمی ؟

اینا قشنگه💜ی سوال خریدی؟یاکادویی اوردن برات اگه خریدی ازاین شمعا مدلاو رنگای خیلی خوشگل و فانتزی ترازاینام هست نمیتونی عوض کنی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اینا قشنگه💜ی سوال خریدی؟یاکادویی اوردن برات اگه خریدی ازاین شمعا مدلاو رنگای خیلی خوشگل و فانتزی تر ...

نه گلم می‌خوام بخرم 

ولی من عاشق همینان اینقد که شیک و ساده ن 

نه گلم می‌خوام بخرم  ولی من عاشق همینان اینقد که شیک و ساده ن

مبارکت باشه گلم اره اینا سلیقه ای قشنگن💙

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مرسی 💓🌱💐 حالا موندم از اینا بخرم یا از قلمی ها ؟؟

اینا باکلاسترن