کمی سکوت در این جهان پر هیاهو...من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بدهوزن فعلی°• ۴۳ وزن هدف اول •°۴۹وزن هدف دوم•°۵۵ وزن هدف سوم ۶۳ شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی خوشبحالت . همکار شوهرم بنده خدا با خانومش به سختی میخان بعد سالها نوبت انگشت نگاری بگیره
فک کردم میخوای بری کانادا
کمی سکوت در این جهان پر هیاهو...من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بدهوزن فعلی°• ۴۳ وزن هدف اول •°۴۹وزن هدف دوم•°۵۵ وزن هدف سوم ۶۳ شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲