2777
2789
عنوان

انگشت نگاری سفارت کانادا

2069 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی تازگی رفته برای انگشت نگاری . داشتن کاشت مژه سبک و کاشتن ناخن ولی کوتاه نه بلند مانعی نداشت؟ نوع لباستون چجوری باید باشه مرسی 

ها؟

😐خوشبحالت اسی

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نداره عزیزم کاشت ناخن و که مطمئنم ولی مژه ام احتمالا مشکلی نداره  پوششم مهم نیست

اها گلم یعنی کاشت ناخن مشکلی نداره ؟ مطمئنی عزیزم؟ شما رفتی برا انگشت نگاری قبلا ؟

چی خوشبحالت . همکار شوهرم بنده خدا با خانومش به سختی میخان بعد سالها نوبت انگشت نگاری بگیره

فک کردم میخوای بری کانادا

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
اره چون خودمم کاشت داشتم برا انگشت نگاری 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی . برا بیومتریک ویزای توریستی کانادا رفتین ؟ و اینکه کاشت مژه باید طبیعی باشه ؟ شنیدم نباید سنگین باشه.  و پوشش هم میشه بگی چجوری اومده بودن عزیزدلم؟ مدارک هم چیا ازتون خواستن ؟ ببخشید عزیزم کلی لسترس دارن طفلیا گفتم شاید کمکی کنم 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی . برا بیومتریک ویزای توریستی کانادا رفتین ؟ و اینکه کاشت مژه باید طبیعی با ...

نه کانادا نبود ولی فرقی نداره همه جا یکیه پوشش هم اصلا مهم نیست هر لباسی باشه مشکلی نداره گلم

کاشت هم مشکلی نیست چون ظاهر براشون مهم نیست 

و مدارک هم برای هر سفارتی متفاوت هست 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی . برا بیومتریک ویزای توریستی کانادا رفتین ؟ و اینکه کاشت مژه باید طبیعی با ...

فک کنم برای مدارک دفتر های پرواز بتونن کمک کنن اگر اطلاعاتی ندارن