2777
2789
عنوان

میخوام برم حرم امام رضا

311 بازدید | 18 پست

خانما قصد رفتن به مشهد و دارم برا حاجت روایی و نی نی دار شدنم صلوات میفرستید ؟کیا بعد رفتن به حرم امام رضا حاجت گرفتن و باردار شدن؟ البته من به آقا شک ندارم که حاجتمو میده ولی بشنوم خوشحال میشم🤍🙂

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهرم. انشالله حاجت رواشی. رفتی برای منم دعا کن خیلی محتاج دعام. بگو اقا سحر خیلی دلتنگه حرمته بطل ...

حتما🤍ممنون که برام دعا کردی

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

سلام

نیت کن از باب الحواد برید داخل حرم همونجا قسمش بدید به دردونه پسرشون انشاءالله که دامنتون سبز بشه

این قصه از باب الجواد وارد حرم شدن و سلام دادن هم یه استاد اخلاق بهم گفتن رد خور نداره.

یه لباس نوزادی هم بگیر نیت کن ،من برای خاله ام اینکارو کردم سال دیگه با همون لباس بچه اش رو اورد حرم😍

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

منم هفته دیگه دارم میرم مشهد

تو برای نی نی دار شدن من دعا کن

منم هفته دیگه برای تو دعا میکنم❤️❤️

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

سلام نیت کن از باب الحواد برید داخل حرم همونجا قسمش بدید به دردونه پسرشون انشاءالله که دامنتون سبز ...

تو مشهد لباس و بخرم عزیزم ؟خیلی ممنون گلم انشالله حاجت روایی خودت

منم هفته دیگه دارم میرم مشهد تو برای نی نی دار شدن من دعا کن منم هفته دیگه برای تو دعا میکنم❤️❤️

عزززیزززم انشالله حاجت روا بشی حتما برات دعا میکنم سه ساله منتظرم😔

کاش یه نگاهی هم به من بندازه ضامن آهو🖤😔

اگه صداش کنی حتما صداتو میشنوه امید داشته باش 🤍🤲