2777
2789
عنوان

مامانم خیلی گیر میده

344 بازدید | 3 پست

آقا من مامانم خیلی بهم گیر میده

مثلا یه عادتی که دارم موقعی که میشینم پاهام و خیلی باز میزارم و گشاد میشینم دست خودم هم نیست عادته بعد مامانم همش میگه جمع بشین تو دختری الان یکی نگاهت میکنه هیچ کس اونقدر بیکار نیست که من و نگاه کنه سر و ظاهر موجهی هم دارم و مثل بچه های الان لش و اینا نمیگردم بعد وقتی هم از دستش ناراحت میشم با دو تا قربون صدقه خرم میکنه

یا مثلا چند وقت پیش تو خونه بودیم داشتم تو یوتیوب فیلم نگاه میکردم بعد خندیدم یهو بابام برگشته میگه این چه وضعه خندیدنا خجالت بکش اصلا اعتماد به تفسمو گرفتن یا مامانم همش دختر بودنم و تو سرم میکوبه 

الان همه ی همسن و سالام اینستا دارن بعد منم دوست دارم داشته باشم چون روز تا عروب تو خونه تنهام دلم میخواد با یه چیزی وقتم و پر کنم ولی جرعت نمیکنم بگم چون نیترسم بگن نه یا اگرم بگت باشه بریز بخوان مدام گوشیم و چک کنن ( تو گوشیم چیز بدی ندارم ولی از اینکه گوشیم چک بشه بدم میاد 😅)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.