2821
2789
عنوان

مامانم خیلی گیر میده

362 بازدید | 3 پست

آقا من مامانم خیلی بهم گیر میده

مثلا یه عادتی که دارم موقعی که میشینم پاهام و خیلی باز میزارم و گشاد میشینم دست خودم هم نیست عادته بعد مامانم همش میگه جمع بشین تو دختری الان یکی نگاهت میکنه هیچ کس اونقدر بیکار نیست که من و نگاه کنه سر و ظاهر موجهی هم دارم و مثل بچه های الان لش و اینا نمیگردم بعد وقتی هم از دستش ناراحت میشم با دو تا قربون صدقه خرم میکنه

یا مثلا چند وقت پیش تو خونه بودیم داشتم تو یوتیوب فیلم نگاه میکردم بعد خندیدم یهو بابام برگشته میگه این چه وضعه خندیدنا خجالت بکش اصلا اعتماد به تفسمو گرفتن یا مامانم همش دختر بودنم و تو سرم میکوبه 

الان همه ی همسن و سالام اینستا دارن بعد منم دوست دارم داشته باشم چون روز تا عروب تو خونه تنهام دلم میخواد با یه چیزی وقتم و پر کنم ولی جرعت نمیکنم بگم چون نیترسم بگن نه یا اگرم بگت باشه بریز بخوان مدام گوشیم و چک کنن ( تو گوشیم چیز بدی ندارم ولی از اینکه گوشیم چک بشه بدم میاد 😅)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.