2777
2789
عنوان

کسی میتونه ترکی استانبولی بخونه؟

114 بازدید | 13 پست

سلام روزتون بخیر

میخوام نوشته روی پودر خانه رو بخونم. اگه کسی میتونه برام ترجمه کنه ممنون میشم❤️

https://s8.uupload.ir/files/16915642509766666708336016182228_76rx.jpg

یه عکس دیگه هم هست تو کامنتا میزارم

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

200 میل اب سرد توی همزن بریزید 

تمام پاکت رو روش خالی کنید

با همزن اول اروم بعد محکم دو سه دفقیقه بهم بزنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
200 میل اب سرد توی همزن بریزید  تمام پاکت رو روش خالی کنید با همزن اول اروم بعد محکم دو سه دف ...

ممنون ازتون

۲۰۰ میل آب یا شیر؟

و اینکه اون ۱۵۰ میل که نوشته چیه؟

تاریخ انقضاش رو هم میتونید بخونید؟ ۲۰۲۲ که نوشته تاریخ تولیدش هست یا انقصاش؟

...

میگه این پودر رو با یک لیوان شیر یا یک و نیم لیوان آب دو الی سه دقیقه اول با دور کم بعد با دور زیاد ...

ممنونم❤️

میدونید تاریخی که پایینش خورده ۲۰۲۲ تاریخ تولیدش هست یا انقضاش؟

...

ممنون ازتون ۲۰۰ میل آب یا شیر؟ و اینکه اون ۱۵۰ میل که نوشته چیه؟ تاریخ انقضاش رو هم میتونید بخونی ...

200 اب یا شیر برای روی سالاد و میوه

150 میل اب یا شیر سرد برای استفاده بعنوان خامه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی ممنون❤️

نوش جون