2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 12 پست

سلام عزیزام من ۱۷ خرداد آخرین موعدم بوده دو هفته پیش میشدم ۷ هفته رفتم سونوگرافی گف ۵ هفته و ۵ روز بعد جالبه من ۲ روز قبل تاریخ پریودی بی بی مثبت شد چرا پس لقاح دیر بوده ربطی ب جنسیت داره ؟

من هشت روزه عقب انداختم تا حدودی علائم داشتم بعد یکسال عروسی اولین ماهی بود ک عقب انداختم دیروز دوتا بی بی زدم منفی شد عصرم آز بتا دادم منفی شد

فقط صبح دیروز  ک برای اولین بار بود بی بی میزدم وقتی یه خط شد دنیا رو سرم خراب شد خییلیییی گریه کردم‌..

ولی انگار باید قوی باشم🥺

فقط نمیدونم پری چرا نمیاد

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هشت روزه عقب انداختم تا حدودی علائم داشتم بعد یکسال عروسی اولین ماهی بود ک عقب انداختم دیروز دوتا ...

چون توی اقدام پریودی عقب و جلو میفته

🌱 «گذرم تا به در خانه‌ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه‌ات آباد حسین...» ✨️
من هشت روزه عقب انداختم تا حدودی علائم داشتم بعد یکسال عروسی اولین ماهی بود ک عقب انداختم دیروز دوتا ...

وقتی عقب و جلو بشه پریودی نشوم دهنده اینک رحم داره آماده میشه برای بارداری ب ف......ا.....ل نیک بگیر دوس عزیزم 

منم براساس اخرین پریودم باید ۱۷ هفته بودم الان‌۱۶م

ی هفته فرق داره

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
جنسیت؟

هفته بعد مشخص میشه

ولی‌ انتی و ی پیج‌تعیین‌جنسیت گفتن دختره

توکل ب خدا

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍