2777
2789
عنوان

عمه ام

216 بازدید | 14 پست

سلام شب تون بخیر ی سوالی داشتم عمم قبلا تو عقد جدا شده بود و طلاق گرفته بود سالها هرخواستگاری داشت رد میکرد چون میترسید باز شکست بخوره حدودا ۸ سال پیش با ی اقایی ک ی بچه داشت از همسر قبلیش ک فوت شده بود ازدواج کرد وقتی باهاش ازدواج کرد بدهیای ک همسر قبلیش بالا اورده بودو پرداخت میکردن و این اللن ۸ سال گذشته تو حقوق همسرش ۱۰ تومنه مستاجره ۵ تومنش میره برا قسط وام ووو کلا پنج تومن می مونه عمم میخاد طلاعاش ک خودش قبلا ت مجردی خریده بود بفروشه بزار پول پیش چون شوهرش نداره بعد جالبه خیلی کله شقم هست و این همه فداکاریو نمیبینه عمم خیلی خانمه بچشو بزرگ کرده با پنج تومن در ماه داره زندگی میکنه مرده حتی حاضر نیس شغلشو عوض کنه کلی هم خودشو میگیره بنظرت چطور عمم قانع کنم پول پیش به اون ربطی نداره عمم ی بچه هم اورده از همین همسرش

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب زندگی براش سخته بهتره تو قولنامه ذکر بشه که پول پیش مال خانم هست و کرایه بعهده شوهر

عمرا شوهرش قبول کنه قبلا میخواست وام ازدواج بگیره طلاعاش بفروشه خونه بگیره ک ۳ دنگ ۳ دنگ ب نام بشه شوهرش گفت اصن این کار سوسول بازیه نگرفت

ول کن بابا. چیزی بگی بیشتر شبیه بچه هایی به نظر میای که تو کار بزرگ ترشون دخالت میکنند.

خودش ازم نظر میخاد☹️

به نظرم به شما مربوط نمیشه ،بهتره خودت رو درگیر نکنی

عزیزم من مگ بیکارم خودمو درگیر گنم خودش میگ محدثه این کارو بکنم؟؟ نظرم میپرسه

به نظر من به هیچ عنوان طلاهاشو نده چون به بعضی مردا اعتمادی نیست واون طلا پشتوانه خالته ووقتی تبدیل به پول نقد بشه بعد یکی دوسال بی ارزش هم میشه همون کرایه بیشتر بدن بهتره، واینکه شوهرخالتم حاضر نیست برا زندگی وزنش قدمی برداره و خونه یه دنگش به اسم خالت کنه چرا باید خالت فداکاری کنه ،اگر حداقل پول پیش رو به اسم خالت کنه باز میشه فداکاری کرد که بازم تبدیل طلابه پول نقد اشتباه محض

عزیزم من مگ بیکارم خودمو درگیر گنم خودش میگ محدثه این کارو بکنم؟؟ نظرم میپرسه

ببین آدما تو تنگنا که قرار میگیرن از بقیه نظر میخوان ،بعد اگه اوضاع خوب بشه نمیان بگن ممنون کمک کردی تصمیم درست بگیرنم ولی اگه اوضاع خوب پیش نره همه کاسه و کوزه ها رو سر سرت میشکنن 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
به نظر من به هیچ عنوان طلاهاشو نده چون به بعضی مردا اعتمادی نیست واون طلا پشتوانه خالته ووقتی تبدیل ...

ممنون ازتون ک وقت گذاشتین راستش ایشون از من نظر خواست ک کمکش کنم و منم همین حرفا رو زذم بهش شوهرش اگ متشکر بود خوب بودش اصلا سرد باهاش برخورد میکنه دیدم با چشم انگار کوره این همه خوبیو نمیبینه

ببین آدما تو تنگنا که قرار میگیرن از بقیه نظر میخوان ،بعد اگه اوضاع خوب بشه نمیان بگن ممنون کمک کردی ...

خوب من دلم میسوزه گلم اگ همسرش مهربون بود من خودم کمکشون میکردم در حد توانم ولی میبینم خیلی سادس و همسرش زرنگه

خوب من دلم میسوزه گلم اگ همسرش مهربون بود من خودم کمکشون میکردم در حد توانم ولی میبینم خیلی سادس و ه ...

کاملا متوجه منظورت هستم عزیز

تنها کاری که میتونی براش انجام بدی اینه که آگاهش کنی تا از  پولی که به همسرش میده مدرکی چیزی داشته باشه

مثلا قولنامه رو به نامش کنه یا اینکه پول یا طلا مستقیم به همسرش نده از طریق بانک به حسابش بریزه تا یه مدرک بانکی داشته باشه

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
ممنون ازتون ک وقت گذاشتین راستش ایشون از من نظر خواست ک کمکش کنم و منم همین حرفا رو زذم بهش شوهرش اگ ...

خواهش میکنم عزیزم،مشخصه شما خودت عاقلی پس راهنماییش کن نذار اشتباه کن خالت هنوز ذات بد بعضی ازمردا رو ندیده،اون طلاها پشتوانه خالته تو روز سخت زندکیش،کسی از آینده ش و آدما وشوهرش خبر نداره که چی میشه وچیکارمیکنن،به خالت بگو اصلا فکرکن طلا نداری،بهش بگو بجا اینکه بفروشی بدی شوهرت،سعی کن پول وطلا بیشتری جمع کنی وخونه بخری حتی30مترحتی توشهرستان،بعدم اگر شوهرش قدرشناس بود و پول پیش رو به اسم و اختیار خالت میکرد بازمیشد یکاری کرد ولی درغیراینصورت به هیچ عنوان طلاشو نده،واینکه باز هم حتی اگه پول پیشو به اسم خالتم کنه بازم میگم تبدیل طلا به پول نقد اشتباه محض،مگراینکه تبدیل به خونه وزمین بشه حتی تو روستا

[QUOTE=304808509]خواهش میکنم عزیزم،مشخصه شما خودت عاقلی پس راهنماییش کن نذار اشتباه کن خالت هنوز ذات بد بعضی ازمردا ر ...[/QUOTE متاسفانه قدر شناس نیس بشدت مغروره ن کجا پولو زده ب نامش ن والا ما مثلا میریم خونش بی احترامی میکن بهش سرد برخورد میکتنه حتی با ما بعد فامیلای خودش‌ ... منم نمیذارم بفروشه بهش گفتم ن اصلا نفروش دیوونه ای مگ داری بچشو بزرک میکنی طلب کارم هس ازت مردا چقد پرو اند😂🤦🏻‍♀️