2777
2789
عنوان

لطفاً نظر بدین برای مبلمانم

223 بازدید | 11 پست

سلام دوستان گلم 

من میخوام برای مبل های راحتیم کاور بدوزم فقط برای کاناپه سه نفره که استفاده داریم چون از کاور خوشم نمیاد اما چاره نیست برای کاناپه هام که استفاده زیاد میشه می‌خوام بدوزم که خراب نشه چون مبلم رو گرون خریدم 

حالا به نظرتون برای مبل راحتی چه مدل کاوری بدوزم ژله ای یا پارچه ای؟

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمندتون 😘🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلسه بدوزهم جدیدتره هم رنگ مبلهاست وزیبایی مبل رونمیگیره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

به نظرم برو ملافه سفید بگیر بنداز روش ،از زیر گره بزن 

من مبلام اینجوری کردم ، مهمون میاد بر میدارم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

کاور ژله ای شنیدم میگن عرق می‌کنه و صدا میده و بدن بهش می‌چسبه اما مزیتش اینه مدل مبل معلومه 

کاور پارچه ای میگن راحت تره برای شست و شوی 

حالا من موندم برای کاناپه راحتیم چی بگیرم