2777
2789
عنوان

از بدی های همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف نمیزنه باهام  محبت کردن بلد نیست  عصبی و زود جوشه  برا انجام دادن کارای خونواد ...

دقیقا همینارم داره شوهرمنم،برا همه داره برا من مستحق ترین آدمه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
ما هم همینطور  آدم قبل عروسی چه فکر هایی میکنه و بعد عروسی....

دقیقا  از من زرنگ و فرز نبودن هم بهش اضافه کنید  همه ۸تا ۱۰ میگنن این ۸تا ۸تا نگه داره کافیه .کلا مرد حوصله سر بری ولی هر کی از دور میبینمش بخاطر ارومیش میگه چقدر خوبه صبور  کلا مرد تیکه گاهی نیست مادرشون هم تو خونه یه سفره پاک کردن بهشون اجازه نمیره  کلا دختر تربیت کرده نه پسر

معتاد،رفیق باز،فیلمای مستهجن میبینه،یواشکی مشروب میخوره،چت با زنای دیگه، ۱۰۰۰تا زن رو فالو کرده،اصلا ...

خدا صبرت بده تمام

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

بی پول. بیعار. افت پولای من افت ابرو و شخصیتم افت حروم کردن پونزده سال جوونیم بی روح و بی انگیزه افتادم گوشه خونه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️
خیلی ببخشید قصد دخالت ندارم،ولی چرا طلاق نمیگیرین؟

دوتا بچه دارم.و اینکه تهدید کرده اگه طلاق بگیرم خودم یا خانوادمو نابود میکنه.خودم مهم نیس که چه بلایی سرم میاره دلم برای خانوادم میسوزه.و اینکه باید بگم جرئت همچین کاریم داره و صددرصد همچین کاری میکنه

دوتا بچه دارم.و اینکه تهدید کرده اگه طلاق بگیرم خودم یا خانوادمو نابود میکنه.خودم مهم نیس که چه بلای ...

الهی برده دور از جونت انگار برده .یعنی چی طلاق بگیری بلا سرت میاره چ ادمی

سخته خدایی اینطور

ذوب شدم تو این زندگی ،الان دیگه پوستم کلفت شده صیقل شدم کامل🥲

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭