2777
2789
عنوان

کی پیچ فاطمه حسین خانی،اچ خ

2192 بازدید | 13 پست

رو داره؟امشب استوری یکم از داستان جداییش گذاشته من نخوندم و پاک کرده...چندین ساله فالوش دارم خیلی تعریف شوهرشو میکرد که عاشقه و خوشتیپه و آدم حسابیه چرا جدا شد؟چیکار کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگفت فقط عکس بچشو گزاشته بود که نمیزارم ازم بگیرنت و مریضیات و مدرسه درس و ... برای منه حالا میخوان ازم بگیرنت و گفت پسرش مریض بوده هیچ کدوم از خانواده شوهرش و شوهرش حتی زنگ نزدن حالشو بپرسن ‌ بعدشم پاکشون کرد گفت بابام گفته اگه منو دوست داری پاکشون کن و اینکه قربونت برم بابا که توی این شرایطم به فکر آبروی مردمی همینارو نوشت 

حالا یا طلاق گرفته یا درحال طلاق گرفته خدامیدونه ولی ازاین ماجرا هم واقعا واس جذب فالوور داره استفاده میکنه وگرنه میخواد بگه، بگه نمیخوادم نگه دیگه چرا کشش میده بعدن میگم وقتی بابام خواب بود و ...

حالا یا طلاق گرفته یا درحال طلاق گرفته خدامیدونه ولی ازاین ماجرا هم واقعا واس جذب فالوور داره استفاد ...

پس چیزی نگفته اره برا جذب فالوور داره استفاده می‌کنه کلا هم احساس میکنم همسرش با بلاگر شدنش موافق نبود اوایل تصویر از خودش نمی‌داشت بعد کم کم هم گذاشت گفت همسرم گفته هیچی از من نگی و با چادر باشی و دیگه فیلم و عکس و استوری از خودش رو خیلی زیاد کرد...شاید شوهرش دوست نداشته تمام جزئیات زندگی و روزمرگی و تمیزی کثیفی خونه و خرید و کارای بچش و لوس بازیهای خودش ... کف اینستا پهن باشه.

آره واقعا من که توی زندگیشون نبودم نمیدونم واسه چی بوده اما همین حدث رو میزنم و میگم خیلی آدمه خودخواهی هستش اگه واس این با شوهرش مشکل پیدا کرده چون حال و آینده بچشو فدای خودش و خواستش کرده 

الانم میگه نمیزارم ازم بگیریش اگه واقعا بچشو دوست داشت و مشکلش با شوهرش به خاطر بلاگریش بوده خوب میزاشتش کنار به خاطر پسرش الله اعلم خدا مشکل همه رو حل کنه یه عقلی به اینا بده و یه پولی به ما  

الانم میگه نمیزارم ازم بگیریش اگه واقعا بچشو دوست داشت و مشکلش با شوهرش به خاطر بلاگریش بوده خوب میز ...

خوب می‌دونی داره چه پولی درمیاره از همین بلاگری؟؟اون خونه رو خودش خریده ماشینشو مدل بالا کرده،گوشی آیفون،اپل واچ،معروف شده ریخت و پاش و ....نمیتونه دیگه بکشه کنار از این کار 

چی گفت دقیقا؟؟چیکار کرده شوهرش؟خیانت؟

نه. شوهرش مذهبیه و فوق العاده خوشتیپ و آدم حسابیه فقط با بلاگری خانم حسینخانی مخالف بود همین باعث شد اختلافشون زیاد بشه و البته پول باعث شد که قید شوهرش رو بزنه وگرنه همسرش پاک ترین آدمی هست که من تا الان توی عمرم دیدم.