2777
2789
خانما کسی مواد آمادشو از مغازه خریده که فقط سرخ کنیم؟ همون مزه رو میده؟ 

مغازه که عالیه فقط جای مطمئن باشه مونده ها رو بهت نندازه،این بسته بندی های شرکتی هم خوبه تاریخ هم داره راحت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سلام من این دستور رو از بچه های اینجا یادگرفتم

جنوبی هم بودن امتحان کردم و واقعا فلافلام همیشه خوشمزه میشه:

نخود رو میخیسونیم ۲۴ساعت حداقل ،بعد ابکش میکنیم و سه بار چرخ میکنیم... دقیقا ۳ بار که حسابی نرم و یکدست بشه بعد پیاز و سیر و کمی گوجه رو هم چرخ میکنیم و به نخودا اضافه میکنیم بعد ادویه میزنیم زردچوبه، نمک و فلفل و پودر انبه چون توی مواد سیر و پودر انبه هست فلفل رو باید حواسمون باشه خیلی نریزیم که تند بشه

بعد بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم.اگه مواد نرم نبود میتونیم آب بهش اضافه کنیم و هم بزنیم

البته مقدار ابو باید کم کم اضافه کنیم یهو یه لیوان اب نریزیم که همش ابکی بشه😄

بعد توی یه ظرف کوچیک روغن میریزیم و میزاریم داغ شه و بعد تند تند با قالب مخصوص فلافل  فلافلا رو میریزیم تو روغن و باید حواسمون باشه که به موقع برشون داریم و نزاریم زیاد سرخ بشن چون خشک و بدمزه میشه...

اها راستی بعضیا تو مواد فلافل از خمیر داخل نان بگت هم میریزن، خمیرو میزارن خشک بشه بعد همونو پودر میکنن و تو موادش میریزن

درضمن فلافل اصیل اصلا سیب زمینی ندارع😑 چرا عادت کردین تو همه چی سیب زمینی میریزید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم نیم کیلو میگیرم سه نفریم اندازه‌اس من از فلافلیا میگیرم کیلیویی میفروشن  

ممنون گلم🌹🌹🌹

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤