2777
2789

فلافل اصل همون نخود خالصه   با پیاز و سیر و ادویه جات 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مرغ ندوست یه هفته پیش درست کردم خیلی خوب شد 

البته یه کمشو جعفری ریختم حال نکردم باهاش 

بقیشو 

نخود رو خیسوندم با اب سرد بعد چرخ کردم 

گوجه   پیاز   فلفل سیاه  ادویه فلافل   بکینپودر.   نمک   سیر.  

کاملا ورز دادم خوب شد 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

خانما کسی مواد آمادشو از مغازه خریده که فقط سرخ کنیم؟ همون مزه رو میده؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
منم لایک کنین چند روزه میخوام فلافل درست کنم بلد نیستم

نخودو دوروز بزار خیس بخوره، به ازای هر یه لیوان نخود یه سیب زمینی متوسط و یه پیاز متوسط بریز و چندتا سیر، چرخشون کن بهش ادویه فلافل، پودر انبه، نمک، فلفل، زردچوبه و یکم آب بزن که خمیر یکدست بشه یه نیم ساعت بزار تو یخچال بعد تو روغن داغ با شعله بالا سرخش کن هرچی بیشتر سرخ شه خشک تر میشه حتما تست کن ببین تا چه حد سرخ شوشو دوست داری

پیاز کوچیک رنده کن.سیب زمینی متوسط آبپز کن له کن.نمک.زردچوبه.فلفل منم دیدم توش یه کم مرغ ریش ریش کن ...

پس نخودش کجا رفت؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
دستورش لطفاً

نخود از شب قبل خیس کن با سیر جعفری یکمی فلفل سبز تند چرخ میکنی بعدم ادویه فلافل میزنی بهش البته اگر تند دوس نداری میتونی فلفل سبز نریزی بعد با دستت قالب بزن سرخ کن ی چند بار درست کنی دستت میاد من ی بار انقدر جعفری زده بودم کلا سبز شده بود رنگش ولی بهرحال خوشمزس

منم لایک کنین چند روزه میخوام فلافل درست کنم بلد نیستم

نخود خیس کنید ۲۴ ساعت تو یخچال یا جای خنک

تو چرخ گوشت چرخ کنید 

مثلا نیم کیلو نخود دو تا پیاز بزرگ ،۷،۸ تا حبه سیر ،زردچوبه و نمک و پودر انبه 

یه شیر جوش بزارید رو اجاق تا نصف روغن داغ داغ که شد بیندازید با قالب  مثل بیرونی ها میشه حتی بهتر 

آب هم یکم بزنی که غلظتش مثل بیرونی ها بشه 

اره از خونگیا خوشمزه تره

واقعا؟ هر بسته چند تا فلافل میشه؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤