2777
2789

🎥 ‌جزئیات عرضه ارز اربعین

سخنگوی ارزی بانک مرکزی:

🔹به هر زائر حداکثر ۲۰۰ هزار دینار عراق به نرخ فروش اسکناس ETS، که معادل ریالی آن حدود شش میلیون و دویست تا شش میلیون و پانصد هزار تومان است فروخته می‌شود. نرخ دینار بین ۳۱۰۰۰ تا ۳۲۵۰۰ در نظر گرفته شده و عدم اعلام دقیق قیمت دینار، بدلیل نوسان احتمالی قیمت ارزهاست.

🔹فروش ارز به زائران بالای ۵ سال در بانک‌های منتخب ملی ایران، صادرات، تجارت، سپه و پست‌بانک از تاریخ ۲۸ مرداد تا ۱۴ شهریور صورت می‌گیرد.

🔹فروش ارز به زائران، محدودیتی بابت فروش ارز مسافرتی برای امسال ایجاد نمی‌کند و فقط به افرادی که در سماح ثبت‌نام کرده باشند تعلق می‌گیرد.

🔹سرپرستان خانوار با در دست داشتن مدارک خود و اعضای خانوار می‌توانند نسبت به خرید ارز اربعین اعضای خانوار خود (همسر و فرزندان) از طریق بانک‌های تعیین‌شده اقدام نمایند.

🔹مدارک مورد نیاز برای مراجعه به بانک و دریافت دینار عراق، ارایه اصل کارت ملی و گذرنامه (یا برگه تردد اربعین) معتبر زائر است.

🎥 ‌جزئیات عرضه ارز اربعین سخنگوی ارزی بانک مرکزی: 🔹به هر زائر حداکثر ۲۰۰ هزار دینار عراق به ن ...

ممنونم عزیزم 

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.