2821
2789

در یه حد غیر قابل وصف‌

چندروز اول اصلا منگی و باورت نمیشه حس میکنی همه اینا خابه و بیدار میشی.بعد از چند روز ک‌دورت خلوت میشه تازه میفهمی چی شده و عمق غمو درک‌میکنی.

همش فکر میکنی ک دیگه تا اخر عمرت قرار نیس ببینیش و هر قدر هم دلتنگ بشی فقط میتونی یه خاک سردو بغل کنی ک چند متر زیرش عزیزت خابیده😢🥺

وقت خاب 

بیداری 

صبحانه 

ناهار 

ظهر 

شب همه اش فکرت اینه ک اون چیکار میکنه .زیر اونهمه خاک😞😭😭😭

کاربری شش ساله ام رو ترکوندنMiinnaaaسابق هستم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درک میکنم... با تمام وجودم درک میکنم

دو تا عزیز رو با فاصله ی کم از دست دادم

پدرم

خواهرم

از مهربون ترین ها و خوش اخلاق ترین های زندگیمون بودن........

غم تو جونم ریشه کرده

ولی خب زندگی ادامه داره

فرصت کمه

برای مامان مهربونم ومظلومم که همیشه دردکشید یک فاتحه بفرستید لطفا .نیره 

فاتحه خوندم 

روحشون شاد 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خيييلي سخته ديگه بعد از اون از هيچي نميترسي هيچ رفتني هيچ اسيبي هيييچ چي ديگع نميتونه تورو از پا در ...

بالاتر از سیاهی رنگی نیست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

روحشون شاد باشه.

من داداشمو‌از دست دادم خیلی زجر کشیدم همیشه فکر میکنم داغ برادر انقد برام گرون تموم شد که مشکل قلبی پیدا کزدم داغ مادر قراره چه بلایی سرم بیاره.

کاربری شش ساله ام رو ترکوندنMiinnaaaسابق هستم.
در یه حد غیر قابل وصف‌ چندروز اول اصلا منگی و باورت نمیشه حس میکنی همه اینا خابه و بیدار میشی.بعد ا ...

منم میگم مامانم الان کجاست خیلی جوون بود هنوزمخاست بچه داداشممه ببینه کلی براش خریدکرده بود داداشمومخاست دامادکنه اماخدانخاست اصلاالکی الکی مرد 

خیلی حالم بد میشه ،انگار قلبم سوراخ شده

نميخوام بهت دلداري الكي بدم تا ابد اين درد باهاته يه خفره وسط قلبت 

من خودم پدرمو دو ساله از دست دادم هنوزم داغونم

ماها فقط ميگذرونيم ولي اينو بدون زندگي جريان داره

منم دلم برای خواهرم و مظلومیتش میگیره ، واقعا هیچی آرومم نمیکنه، نه که نشسته باشم کنج خونه ها نه کارام رو میکنم اما خوب نیستم مخصوصا شبا

روحشون شاد باشه. من داداشمو‌از دست دادم خیلی زجر کشیدم همیشه فکر میکنم داغ برادر انقد برام گرون تمو ...

واای داغ مادرانگار تکه ای ازقلبتو مچاله کردن وتکه ای ازوجودت کنده شده ودیگه قرارنیست درست بشه.اینقدراین حس تاریک و غم افزاهست که وجودم پرغم هست خدانصیب هیچکس نکنه مخصوصاداغ مادرجوون

نميخوام بهت دلداري الكي بدم تا ابد اين درد باهاته يه خفره وسط قلبت  من خودم پدرمو دو ساله از د ...

میدونم خودم تا الان حسش کردم فقط تنها چیزی که آرومم می‌کنه اینه که هممون میریم فقط همین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز