2777
2789
عنوان

یه نصیحت برای مجردا از طرف یک زخم‌خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 40 پست

خب این شرایط موقتیه

مادر شدن این چیزا رو داره... ساده نیست که. از خودگذشتگی و صبر میخواد... چند سال اول باید کنار بچه باشی تا از آب و گل دربیاد و بعد بتونی بذاریش یه مهدکودک خوب و مطمئن و به کارات برسی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

یه چیزی بگم؟ مجردم اما دستم توی جیب خودم نیس محدودم هستم جایی هم نمیرم زیاد  ازدواج خوب وجود د ...

اره درسته ولی مثل هندونه در بسته میمونه میتونی ریسک کنی و ازدواج کنی ولی بچه دار نشوو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته ولی مثل هندونه در بسته میمونه میتونی ریسک کنی و ازدواج کنی ولی بچه دار نشوو

شوهره فوقش تا 2 سال قبول کنه که بچه دار نشیم ولی بعدش هر مردی میخاد بچه دار ولی خب بهتره تا آخر مجرد بمونم نیاز ج ن س ی هم یه چیزی میشه فوقش 🗿

غُصه من خوردنی نیست غُصه منو هر کی خورده شب خوابیده صبحش مُرده 🖤🪦 .   اگر دوستت داشت چنین آشفته نمیماندی دخترک ...✋🏻💔          آبیِ مَن💙🌊
میخوام دستم‌توی جیب خودم باشه اختیار پولمو داشته باشم

اگه شوهرت پول دستت میده خودت مدیریبتش کن اما اگه خسیسه که دیگه هیچی!

ولی کار بیرون واقعا روح و جسم آدمو فرسوده میکه  مخصوصا اگه دوسش نداشته باشی و مجبور باشی 

و منی که مستقل هستم از همه نظر ولی دلم میخواست ازدواج میکردم و بچه داشتم ، هر جا بچه ای میبینم دلم ب ...

دقیقا حس باورنکردنیه و منو پدرش عاشقشیم ولی به این فکر میکنم که بدون‌کمکی قففففلم بچمم هشت ماهشه نمیتونم مهد بزارم

اگه کسی که باهاش ازدواج میکنی هم همین شرایطو بهت بده و همراهت باشه بهتر هم میشه زندگی

نمیشه ؟ 

به نظرم یه توصیه ی یکسان نمیشه کرد

به ویژه در مورد کسایی که نیاز جنسیشونو میخوان حتما شرعی رفع کنن 

شوهرت خسیسه ؟

کتکت میزنه ؟

به خودت و خانواده ات بی احترامی میکنه ؟ 

هیزه ؟

اهل خیانته ؟ 

اگه تمام این گزینه های بالا نیست ، ( یه شعر هست که میگه کفر نعمت از کفت بیرون کند ) 

همه ی آدما نیاز دارن عشق و محبت  و س ک س رو با غیر همجنسشون تجربه کنن ، برای بعضیا این نیاز با ازدواج برطرف میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

من شاغل و مستقل ازدواج کردم دوتا بچه کوچک میزارم مهدکودک و میرم سرکار دلم میخواد یه روز آزاد باشم استراحت کنم و پیشرفت کنم ولی دیگه نمیشه این راه بی بازگشته انقدر سرم شلوغه و همش کار خونه بچه داری و کار مامایی که واقعا انرژی میگره ازادم