2777
2789
عنوان

یه نصیحت برای مجردا از طرف یک زخم‌خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 40 پست

خب این شرایط موقتیه

مادر شدن این چیزا رو داره... ساده نیست که. از خودگذشتگی و صبر میخواد... چند سال اول باید کنار بچه باشی تا از آب و گل دربیاد و بعد بتونی بذاریش یه مهدکودک خوب و مطمئن و به کارات برسی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

یه چیزی بگم؟ مجردم اما دستم توی جیب خودم نیس محدودم هستم جایی هم نمیرم زیاد  ازدواج خوب وجود د ...

اره درسته ولی مثل هندونه در بسته میمونه میتونی ریسک کنی و ازدواج کنی ولی بچه دار نشوو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته ولی مثل هندونه در بسته میمونه میتونی ریسک کنی و ازدواج کنی ولی بچه دار نشوو

شوهره فوقش تا 2 سال قبول کنه که بچه دار نشیم ولی بعدش هر مردی میخاد بچه دار ولی خب بهتره تا آخر مجرد بمونم نیاز ج ن س ی هم یه چیزی میشه فوقش 🗿

غُصه من خوردنی نیست غُصه منو هر کی خورده شب خوابیده صبحش مُرده 🖤🪦 .   اگر دوستت داشت چنین آشفته نمیماندی دخترک ...✋🏻💔          آبیِ مَن💙🌊
میخوام دستم‌توی جیب خودم باشه اختیار پولمو داشته باشم

اگه شوهرت پول دستت میده خودت مدیریبتش کن اما اگه خسیسه که دیگه هیچی!

ولی کار بیرون واقعا روح و جسم آدمو فرسوده میکه  مخصوصا اگه دوسش نداشته باشی و مجبور باشی 

و منی که مستقل هستم از همه نظر ولی دلم میخواست ازدواج میکردم و بچه داشتم ، هر جا بچه ای میبینم دلم ب ...

دقیقا حس باورنکردنیه و منو پدرش عاشقشیم ولی به این فکر میکنم که بدون‌کمکی قففففلم بچمم هشت ماهشه نمیتونم مهد بزارم

اگه کسی که باهاش ازدواج میکنی هم همین شرایطو بهت بده و همراهت باشه بهتر هم میشه زندگی

نمیشه ؟ 

به نظرم یه توصیه ی یکسان نمیشه کرد

به ویژه در مورد کسایی که نیاز جنسیشونو میخوان حتما شرعی رفع کنن 

شوهرت خسیسه ؟

کتکت میزنه ؟

به خودت و خانواده ات بی احترامی میکنه ؟ 

هیزه ؟

اهل خیانته ؟ 

اگه تمام این گزینه های بالا نیست ، ( یه شعر هست که میگه کفر نعمت از کفت بیرون کند ) 

همه ی آدما نیاز دارن عشق و محبت  و س ک س رو با غیر همجنسشون تجربه کنن ، برای بعضیا این نیاز با ازدواج برطرف میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

من شاغل و مستقل ازدواج کردم دوتا بچه کوچک میزارم مهدکودک و میرم سرکار دلم میخواد یه روز آزاد باشم استراحت کنم و پیشرفت کنم ولی دیگه نمیشه این راه بی بازگشته انقدر سرم شلوغه و همش کار خونه بچه داری و کار مامایی که واقعا انرژی میگره ازادم