2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشنای ما سهمیه داشت کلمه ای نخوند با زیر بیست درصد قبول شد  کنکوراشم همین بود زمین و سهام وام و ...

آخه امسال کلا تعداد سهمیه و آزاد رو جدا کردن 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چی میپرسن تو مصاحبه

طرح درس رو خوب یاد بگیر با چادر برو روش تدریس بلد باشه حیطه ها رو کامل دربیار و به کار ببر کلاست رو با حدیث یا آیه قرآنی مرتبط شروع کن 

سیاسی هم خیلی درباره ولایت فقیه و همین بی حجابی و نماز جمعه و .... میپرسن آشنای من همه اینا رو از تو نت در آورده بود اندازه بگیه کنکور خوند و تلاش کرد

مصاحبه ما از ۷صبح تا ۷ شب طول کشید دیر سوالات رسید ظهر شروع کردیم خستع شدیم دیگه انرژی صبح را نداشتی ...

آخی چه بد اینجا برای هر کسی رو پشت هم انجام داده بودن هر فرد یه دوساعتی شده بود

مصاحبه ما از ۷صبح تا ۷ شب طول کشید دیر سوالات رسید ظهر شروع کردیم خستع شدیم دیگه انرژی صبح را نداشتی ...

من ک از شهریتان بودم رفتیمتحویل مدارک فرداش مصاحبم افتاد واقعا خسته شدم