2777
2789
عنوان

به زور میخوان ازدواج کنم

730 بازدید | 63 پست

به زور میخوان ازدواج کنم با پسر عوضیش دیروز عموم گفت شما باهم نامزد کنید باهم بزرگ شدید. چرا یه ذره آرامش ندارم

اینم از تایپیک قبلیم کپی کردم منو بشناسید. 

(هفده سالمه سه سال پیش پدر مادرمو تو تصادف از دست دادم تک بچه بودم از اون نازک نارنجیا. بعدش پیش عموم زندگیم کردم به جز این عموم هم کسی رو ندارم ( از نظر مالی بهشون نیاز ندارم اصلا)تو این سه سال همه چی خوب اخلاقشون همه چیشون تا اینکه امسال کنکور دادم. بعد کنکور اخلاقشون عوض شد یه پسر داره بیست سالشه تو این چند هفته بعد کنکور خیلی اذیتم کرد منو ترسوند به عموم هم گفتم ولی دقیقا منو از سرش واکرد. امروز پسرش خیلی بهم نزدیک شد منم با پام هلش دادم بعدش اون تا میتونست با پاش لگد زدم به شکمم.جیغ بکشم کسی صدامو نمیشنوه از بس تن صدام پایینه. امیدوارم این یک و نیم ماهم بگذره اون رشته ای که دوست دارم بر دانشگاه راحت شم از دستشون) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که قبول بشی از نظر مالی می تونی مستقل شو یارشته بی کنکور برو.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

برو پلیس شکایت کن از نظر مالی هم که مشکل نداری تا ۱۸ سالگیت تو خوابگاه سر کن دانشگاتم یه شهر دور بزن. با این خونواده هر طور که میتونی کات کن حرفم اینه گوربابای این عمو و پسر روانیش. عمو ها از کی ادم حساب میشن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

زیر بار نریااااا

کلا خطبه عقدم ک بخونن راضی نباشی ب زور بله بگی شرعا باطله و نامحرمین باز 

بگو الکی زور نزنین پس 😒

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
الهی که قبول بشی از نظر مالی می تونی مستقل شو یارشته بی کنکور برو.

انشالله دندون  شیراز قبولم از نظر مالی هم به کسی محتاج نیستم حتی عموم و زن عموم ماشین پدر مادر منو سوار میشن