2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم تک فرزندم ولی آره دیدم بین اقوام ، خواهر برادرا با هم قهرن هر دفعه هم دوتاشون با هم خوب میشن باز میزنن به تیپ و تاپ هم دوتای دیگه با هم خوب میشن و این چرخه ی مسخره ادامه داره بینشون ، همش هم به خاطر حسادت ، و دوم مال و ارث و ابنطور چیزا 

خب شاید کاری کردی که ازت ناراحت شده

سر چیزای خیلی مسخره شروع شد 

چندین سال در صلح و قهر بود دیگه دو ماه پیش خودمم تصمیم گرفتم حذفش کنم چون خسته شدم.

هر کاری هم ک کرده بودم بازم مستحق این بودم ب نظرت‌؟ 

من عاشقش بودم خیلی دوسش داشتم از همه بیشتر..

با برادرم،گهگاهی خونه پدرم میبینمش، برام مهم نیست

منم دقیقا همینطور..با برادرم خیلی نمیبینمش وبرامم مهم نیستش

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

قهر کسی می کنه که بخواد آشتی کنه ولی من کلن همه رو از دم گذاشتم کنار چه فامیل پدری  چه خواهر و برادر و بچه هاشون و همه رو پدرم در اومد از دست همه اشون بس که حرف خوردم و قضاوتم کردن همه شون برن گم شن نه زنده و نه مرده اشونو نمی خوام  

قهر کسی می کنه که بخواد آشتی کنه ولی من کلن همه رو از دم گذاشتم کنار چه فامیل پدری  چه خواهر و ...

متاسفم واقعا که به این مرحله رسیدید 😔 ولی آخه با خواهر و برادر بنظرم سخته قطع ارتباط 

بالاخره آدم هی حسرت میخوره که چرا نباید با خواهر برادرم در ارتباط باشم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️