2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضی

884 بازدید | 25 پست

سلام

منو شوهرم هفته قبل لباس عروسیمو انتخاب کردیم

تن پوش اول ۱۴ تومن

امروز با مامانمو مادر شوهرم رفتیم نگاه کنیم چون عکس نگرفته بودم

مامانم گفت عالیه و این حرفا

مادرشوهرم رفت بقیه لباسارو نگاه کرد،اونایی که چندبار پوشیده شده

از فروشنده پرسید چنده؟گفت ۳/۴ تومن

مادرشوهرم به من چپ چپ نگاه کرد

درومدیم بیرون مادرشوهرم پیش مامانم هی گفت چه خبرا چرا اینهمه گرون خریدید میرفتید جاهای دیگه رو میگشتید 

منم گفتم نه کلی پولش میشد بعدشم من از این خوشم اومده

انقدر غر غر کرد که منو مامانم خدافظی کردیم رفتیم

انقدر گریه کردم ک سرم منفجر شد

از خودم بدم اومد ک چرا اجازه میدم باهام اینجوری خرف بزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخری یا اجارهس؟

گریه نکن دختر این مواقع زبون بریز شوخی کن بگو مادرجان لباس عروسی یبار تو کل زندگی آدمه این لباس جدای قیمتش چشمم گرفته حواسم به دخل و خرج هست نگران نباش بجاش یجای دیگه جبران میکنیم. اب بریز رو اتیش باهاشم بحث نکن این ادما سن بالا یچیز هی تکرار میکنن یبار جوابش بدی بسه خودت نکش و دوری و دوستی بکن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
بخدا میزم خونشون کل ظرفارو میشورم کلی محبت میکنم هر سرب کیک میرم بستنی میبرم مهریه به تیکه وسایلم ا ...

تو دنیا هم بریزی پا مادرشوهر بازم مادرشوهره. فقط همینکه پسر دست گلش پیشته و مادر کسیه که دوستش داری احترام بزاری بسه. توقع عشق و محبت از مادرشوهر نداشته باش چون اتفاق نمیفته😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

پولشو اونا میخوان بدن؟یاد سرویس طلای خودم افتادم بنظرشون گرون بود بعد پسرشون فروخت برای کارش😏تاحالا لنگه سرویسمو هیجا ندیدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ببین من بهش حق میدم واقعا خرج های الکی کمترکنید پول دراوردن واقعا سخته ایکاش مامانت خودش بهت تذکر ...

عه شارژر بیا شارژم پر کن🤣🤣🤣