2777
2789

بابام بنظر میاد افسردگی داره 

بازنشسته س و کل روز خونه س  و فقط جلو تلویزیونه!! 

هیچ جا نمیره 

و مارو هم جایی نمیبره

میگیم بریم مسافرت اخم میکنه و دعوا راه میندازه که کنسلش کنه . یبار رفتیم مسافرت یه دعوایی راه انداخت که من فقط گریه میکردم که کاش زود برگردیم.

تنها هم نمیذاره جایی برم 

زندانی ام تو خونه  

یعنی واقعا ازش نمیگذرم 😭😭😭😭

شهرمونم خیلی کوچیکه مثل روستاست 

هیچ جارو نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

د

شهر دیگه قبول شی برا دانشگاه آزادیت بیشتر میشه

بعد تو خونه برا خودت سرگرمی درست کن 

کارهنری انجام بده بفروش خیلی خوبه

با مامانت دوتایی تو جمع های خانومانه برید

ما مثلا با جمع بسیج می‌رفتیم اردو اینور اونور خوش می‌گذشت 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

[QUOTE=]یه کار براش پیدا کنین مرد توخونه باشه هم اعصاب خودشو میپوسونه هم بقیه رو [/QUOTE] بازن ...

بابای منم اینطور بود

باغ خریدیم دیگه می‌ره همش اونجا کمتر گیر میده به بقیه😂

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بابایی که گفتین حداقل ۴۵ سالشه وقتی خودش نمیتونه این درک رو داشته باشه که هم شما هم خودش به تفریح و خوشگذرونی نیاز دارین شما کاری نمی تونین بکنید

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
[QUOTE=]یه کار براش پیدا کنین مرد توخونه باشه هم اعصاب خودشو میپوسونه هم بقیه رو [/QUOTE] بازن ...

خسیسم هست؟ماشالله همه چی تمومه !خداحفظش کنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
من حلال نمیکنم تمام جوونی مارو گرفت

دیشب سر این ک هیچ جا نمیزاره بریم😓

حتی مامانمم اجازه نداره بره

ازم پرسید مامانت کو

گفتم خونه خالم

شروع کرد دعوا آره میره نیست .....

منم زورم اومد گفتم نه میزاری بریم خونه خاله نه دایی

هیچ جا

هر جا بریم میگی چرا میرین بمونید خونه

زد منو ،پام کبود شد ،هنوزم درد داره😅

بابام خیلی بداخلاق و کینه ای هست

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خسیسم هست؟ماشالله همه چی تمومه !خداحفظش کنه

اره خسیسه همه چیو با کارت مامانم میخریم

اونم فقط چیزای کلی میخره مثلا برنج چایی نون تخم مرغ

چیزای اضافه بخریم مثل میوه های مختلف بدش میاد

دیشب سر این ک هیچ جا نمیزاره بریم😓 حتی مامانمم اجازه نداره بره ازم پرسید مامانت کو گفتم خونه خال ...

اره دقیقا میفهممت😔مثل بابای منه

جالبه بابام هیچکسو نمیزنه فقط منو میزنه 

من بچه نیستم خودم ۲۴سالمه و معلمم 

بابای منم بی منطقه کینه ایه 

با همه فامیل قطع ارتباط کرده 

خسیسه

اره دقیقا میفهممت😔مثل بابای منه جالبه بابام هیچکسو نمیزنه فقط منو میزنه  من بچه نیستم خودم ۲ ...

واییییی واقعا بابای منم همینه

اما چهار تای مارو زده حتی مامانم 

دیشب مامانم اومد نزاشت منو بزنه مامانمم زد انداختش اون طرف 

اما خسیس نیست اصلا 

همه چی میگیره برا خونه بیشتر خوراکی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....