2777
2789
عنوان

🔴موسسه راه طلایی🔴

557 بازدید | 7 پست

سلام، کسی با این موسسه آموزشی راه طلایی همکاری داشته؟

*در زمینه کنکور فعالیت میکنن*

اگه خودتون یا اطرافیانتون از برنامه های آموزشی و فیلمای تدریسشون استفاده کرده ممنون میشم بهم بگید🙏

خیلی مهمه برام

من پک لحظه صفر و صد رو تهیه کردم ک سبک تدریس عالیه با ی هزینه جزعی دو پک فوق العاده برات فعال میشه و ...

ممنون از نظر شما🙏

شما آدرس دقیق دفترشون در تهران رو دارید؟

من میخواستم باهاشون همکاری کنم ولی متاسفانه دیگه اطمینان ندارم چون چند نفر تو یه روز وارد نی نی سایت شدن و هیچ تاپیک دیگه ای نداشتن و شروع کردن به تعریف از این موسسه ، من تاریخ عضویت همه رو چک کردم ...اینطور که قبلا شنیده بودم مثل اینکه یکی از بخشای همکاری باهاشون اینکه که تو فضای مجازی ازشون دفاع کنی...من قضاوت سعی میکنم که نکنم فقط شکم با این کارشون بیشتر به یقین تبدیل شد منم پشیمون شدم...

ممنونم ازتون

موفق باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از نظر شما🙏 شما آدرس دقیق دفترشون در تهران رو دارید؟ من میخواستم باهاشون همکاری کنم ولی متا ...

ادرسشون میدون سپاهه. تو سایتشونم بری ادرس داره. من ازشون پک گرفتم و راضیم. یبارم حضوری رفتم دفترشون

ممنون از نظر شما🙏 شما آدرس دقیق دفترشون در تهران رو دارید؟ من میخواستم باهاشون همکاری کنم ولی متا ...

من حضوری رفته بودم برای ثبت نام و خیلی محترمانه ثبت نامم کردن اتفاقا خیلی خوش برخورد بودن. داخل نشان هم سرچ کنید میاره. اینم ک شما میگی شاید بخاطر اینه ک چند روزه نتایج اومده دانش اموزاشون ک یکی من باشم از خوشحالی رتبه خوبم اومدم تشکر کنم بابت همه خدماتشون.لطفا زود قضاوت نکنید

این که پشیمون شدی نظر خودته 

ولی من خودم شخصا استفاده کردم و  از درصدام خیلی راضی بودم چون من صفر بودم و کلا تو آزمونا شی می رو منفی میزدم 

ولی بعد از اینکه با این موسسه اشنا شدم واقعا درصدام چشم گیر بالا رفتن و خیلی راضی بودم واقعا خودمم فکر نمیکردم این نتیجه رو بگیرم  بازم میگم من این و نمیگم که نظر شما رو عوض کنم فقط خواستم  تجربه ی خودم رو گفته باشم راستش منم اول اینجا امدم و دیدم که چه نظرای دادن ولی خوب چون کلیپ اولیه رو دیدم و حس کردم  میتونم باهاش نتیجه بگیرم دل و زدم به دریا که خدا رو شکر خیلی راضی بودم هم از پشتیبانم خانم زند و هم از تدریساشون   بازم ازشون تشکر میکنم