2777
2789
عنوان

ویار بارداری

166 بازدید | 15 پست
خیلیا میگن ویار ب ترشیجات پسره و شیرینیجات دختر.
واقعا برا شماها هم همینطور بود؟؟
از کی چ ماه بارداری ویاراتون شروع شد؟؟

اخه من سر دخترم بیشتر بی اشتها بودم و ویار خاصی ب غذایی نداشتم و همینطور مث قبل بارداری ک شیرینیجات و ترشی جات ی جور دوس داشتم تو بارداری هم همینطور بودم.

برام جالبه ک بعضیها رو میبینم بطری لیمو ترش رو سر میکشن و یا کیلو کیلو ریواس و الو و اینجور چیزا تو دوران بارداریشون میخورن.
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم دختر بود ویار نداشتم
توت فرنگی 👭👭👭ما305 نفر یک نفریم!به هم قول دادیم با مردنماهای سایت هم کلام نشیم تو تاپیکشون پست نذاریم با مخالفین هم بحث نمیکنیم http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1389482&PageNumber=1
منم از قبل بارداربم تمایلم به ترشبجات زیاد بود توو بارداریمم همینجوربودم شوری هم خیلللییییی دوس داشتم

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

منم هیچی هوس نکردم فقط بالا میاوردم یعنی اب خالیم نمیتونستم بخورم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
سه ماه اول معده درد وحشتناکککککککک داشتم میلم به غذانمیرفت.

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

منم ویار خاصی نداشتم و بیشتر بی اشتها بودم از هفته هفت تا ده ضعف داشتم و تهوع اما شدید نبود
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
از چ هفته ای علاقه ب غذا پیدا کردین اگه حوصلشو داشتین بگین ممنون