2777
2789

میخام با این شرکت قراداد ببندم بچه ها کسی چیزی میدانه بهم اطلاع بده تر خدا نزدیک میلیاردی میخام پول بدهم قابل اطمینان هستن برای کسی مهاجرت  جور کرده یا خودتان قرارداد بستید وای خیلی تبلیغ میکردن تو اینستا الان توی نی نی  سایت دوتا تایپیک خوبی ندیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما قرارداد بستبن با شرکت الست گروپ؟ماهم میخاییم قرارداد ببنیدم ایا مطمئنه؟

سلام وقتتون بخیر ببخشید با الست قرارداد بستید یا نه؟ منم میخوام بدونم مطمئنه یا نه 

یکی از مادرهای کلاس دختر من باهاشون قرارداد برای کانادا بست. ویزای کار بدون مدرک آیلتس و حدود هفت هزار دلار ازشون گرفت. ولی حتی به بنده خدا گفتند پاس رکوئست شما اومده و کلا تسویه کن کل هزینه قرارداد رو. ولی بعد حدود چهار پنج ماه بهش گفتند که کلا پرونده شون رو دولت کانادا بسته و هیچی به هیچی. 

شرکت الست گروپ مهدی ورقائی و مرتا جوادی کسب مال غیر نموده اند و پول من را به مبلغ ۴۴ هزار دلار کانادا دزدیده اند.

در حال حاضر شکایت کردم و نزدیک به چهار ساله پیگیر پولم هستم ، پاس ریکوئست قلابی دادند چهار ماه پاسپورت را گرفتند و بعدش گفتند وکیل پول را بالا کشیده نگران نباشید و ما فعلا با حجمه مواجه شدیم و پول نداریم پس بدهیم !!!!!