2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم خستم دیگه

232 بازدید | 14 پست

خواهرشوهرم زندگی همه جاری ها رو یه مدت سیاه کرد درحدی ک جاری کوچیک میخواست جدابشه همشم بخاطر حسادت هرچی خوبی کردم بهش هدیه بگیر دعوتش کن بیرون  و.... بی فایده دیگه به جایی رسیدیم ک شوهرم گفت حق نداری باخواهرم رفت امد کنی این دلش میخواد زندگیمونو خراب کنه بعد الان اون میبینه مارو اونجارو ترک میکنه من حتی چندبار سلام کردم بهش جواب نداد زن چهل سال عین بچست بعد مادرشوهر گفته باید بری عذرخواهیش کنی!!! منم زیر بار نرفتم حالا اونم شده عین برج زهرمار با من😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت اگه شوهرت عاقله زندگیتو بکن خونوادشو میخوای چکار اصلا هم محل نزار فقط قبلش به شوهرت بگو مادرش اینطوری کرده که نتونن تو رو خرابت کنن جلوی شوهرت

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

بدیش اینه ک اینقدر خوبی کردم بهشون که گریم میاد حتی پیش مشاور رفتم کاراشو گفتم گفت این باید درمان ب ...

اون مشکل داره تو چرا پیش مشاور میری 😐

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

خب دیگه بیش از حد رو دادی، پر توقع شدن. از این به بعد تحویل نگیر کم کم خودشون درست میشن. به شوهرت بگو مامان بخاطر فلانی باهام سرسنگین شده بهتره یه مدت کمتر بیام که یوقت حرف و سخن پیش نیاد

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خب دیگه بیش از حد رو دادی، پر توقع شدن. از این به بعد تحویل نگیر کم کم خودشون درست میشن. به شوهرت بگ ...

اره امشب بهش میگم چون اون دلش میخاد هی بره پیش مامانش همشم میگه باهام بیا

اون مشکل داره تو چرا پیش مشاور میری 😐

کاراش داشت زندکیمو به هم میزد رفتم ک ببینم چطور باید باهاش برخورد کنم مشاور میگفت اکثرا ادمایی میان پیش من ک گیر ادمایی افتادن ک مشکل دارن و قبول ندارن ودرمان نمیشن و بااین کار به بقیه اسیب میرسونن

اره امشب بهش میگم چون اون دلش میخاد هی بره پیش مامانش همشم میگه باهام بیا

اصلا مانع شوهرت نشو و اتفاقا تشویقش کن بره ولی با سیاست بگو من نیام بهتره چون مامان بخاطر فلانی باهام سرسنگین شده و اوقات ما و اونا تلخ میشه. تو برو بهت خوش بگذره . 

یکم که دیر به دیر بری رفتار اوناهم بهتر میشه. زیاد جلو چشم باشی هی خصومت پر رنگ میمونه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !