الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونی که رفت بزار بره به این فک کن که اگه دوستت داشت هیچ وقت نمیرفت برای داشتنت تلاش میکرد هر اتفاقی هم بیوفته کسی که کسی و دوست داره ولش نمیکنه
خودتو آروم کن خدا بزرگه یکی بهتر این میاد خوشبختت میکنه
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
برگشت داره اما وفادار برعهد نیست توی این رابطه شما متضرر و غمگین هستی
میشه برا منم حدس بزنید کی ازدواج میکنم و اینکه کی شاغل میشم🥺💔
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
پولی که خرجی یک ماهم بود گم شده پیدا میشه؟😭
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
عزیزم تو رو خدا بگواین تابستون به آرزوم میرسمم؟؟
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
عزیزم بعد کلی انتظار سوالمو دیدی یه جیزا پرسیدی و رفتی دیگه جواب ندادی لطفاا محمدحسین متولد ۱۳۶۶ به ...
خودشون و میگیرن جواب نمیدن