2777
2789
عنوان

انگار همش دروغ بود

154 بازدید | 5 پست

ما چند ساله باهمیم بعد کلی اصرار اون من راضی به ازدواج شدم و البته گفتم شرایطت اوکی شد بعد،الان یه سال از اون حرفم میگذره شرایطشم اوکی نشده ولی اون دیگه خیالش راحت شده که بهرحال منتظرش میمونم امروز میگف ناراحتم چرا جواب پی اممو ندادی منم گفتم ندیدم توام دیدی انلاین نیستم زنگ نزدی یا حداقل یه پیام ندادی الان تو ناراحتی؟!مردم چ رویی دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم و از اولم بهش گفتم اعصاب رابطه ندارم و خیلی زود رنجم البته با گذشت زمان رفتارمو بهتر کردم ولی اون همیشه میگف تو هر جور باشی من دوست دارم ولی بازم بعضی مواقع یه ایراد ریزی می‌گرفت حالا امروز برگشت گف میخوای بعد ازدواجم همینجوری حرف بزنی؟

منم گفتم واقعا انقدر اصرار به ازدواج داری چون فکر میکنی بعد ازدواج قراره معجزه بشه من همینم اصلا شاید بدترم بشم تو چند ساله بامنی مگه منو نمیشناسی خلاصه ک باهاش تموم کردم نمیدونم حق با اون بود یامن