ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 عنوان من حالا چجوری نتیجه کنکور رو ببینم؟ 238 بازدید | 5 پست دوستان..... من قبلا تو سایت سنجش ثبت نام کردم و حالا هیچی یادم نمیاداز طرفیم کد داوطلبی مو گم کردم.... چجوری درخواست بدم؟هر وقت نتیجه اومد میتونم برم کافی نت ؟ برام میگیرن؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you 1402/05/17 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_blueberry_ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2336 سازمان سنجش برا همه پیامک زده قبلنااااا کد پیگیری و شماره سریال رو فرستاده و شماره پرونده رواون پیامکو پیدا کن حله چون ۳ تا راه داره نتایج فقط یکیش کد داوطلبیه تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 سازمان سنجش برا همه پیامک زده قبلنااااا کد پیگیری و شماره سریال رو فرستاده و شماره پرونده رو ... نیست... اصلا معلوم نیست کافی نتی چجوری رفته توش..... 🌱🫂Softly , I become endless, in you
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 سازمان سنجش برا همه پیامک زده قبلنااااا کد پیگیری و شماره سریال رو فرستاده و شماره پرونده رو ... کد پیگیری؟ همون ۸ رقمی پایین برگه ثبت نام؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you
_blueberry_ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2336 کد پیگیری؟ همون ۸ رقمی پایین برگه ثبت نام؟ یادم نیس چند رقمه ولی زیاده اره تو برگه ثبت نام هم هست. برگه ثبت نامتم داشته باشی اوکیه چون تو اونم شماره پرونده هس تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 یادم نیس چند رقمه ولی زیاده اره تو برگه ثبت نام هم هست. برگه ثبت نامتم داشته باشی اوکیه چون تو اونم ... ممنونم❤️ 🌱🫂Softly , I become endless, in you