2777
2789

بچه ها همیشه میره بیرون خوشحال وقتی برمیگرده ب قدری عصبانیه ک میخواد بکشه همه رو 

خواهر کوچیکمو‌ نفرین کرد و ب ما بد و بیراه گفت 

با داداشم بحث کرد ک چرا رفتی باشگاه زود اومدی 

آه و ناله می‌کنه ،ب همه کارامون ایراد میگیره 

در حالی ک همه کارای خونه دست منه خودش هیچکاری نمیکنه 

داداشم رفت باشگاه و زود برگشت شروع کرده ب هزار تا حرف زشت زدن ک شما دروغگویین شما کثیفین 

چرا زود اومدی خونه هر چی داداشم بهش توضیح میده بیشتر داغ میکنه 

خواهرای کوچیکمو‌ کتک میزنه 

ب منم ک دائما بد و بیراه میگه و ایراد میگیره 

شرمنده زیاد شد 

کمکم کنید اوضاع خیلی اشفتس همه عصبییم🥲

روانپزشک ببرینش

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا درسته باباتم‌طرفدار مامانته ولی این مامانت داره یه شیطنتایی میکنه.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

روانپزشک فقط 

وقتی شما بچه هاشین هم خونه هستین این اخلاقشو درک نمیکنید

توقع داری ما بدونیم؟؟؟

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

خیلی  ببخشیداما شما هم با خواهروبرادرتون گاهی برید بیرون شاید بخوان یه کاری انجام بدن با بابات بچه که نیستین میفهمین 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خیلی  ببخشیداما شما هم با خواهروبرادرتون گاهی برید بیرون شاید بخوان یه کاری انجام بدن با بابات ...

اگه اجازه بیرون دادن بهمون میداد ک اوضاع بهتر از این بود 

حق بیرون رفتن نداریم 

منتظرم زودتر ترم بعد دانشگاهم شروع شه 

حرف دیگران روش زود تاثیر می‌ذاره. یا از رفتار دیگران آزرده ورنجو  میشه و مهارت ندارن وتو خونه تلافی می‌کنه . البته اگه از بیرون که میاد اینطوری میشه

بد بینی وخشم هم داره .حتما با روانپزشک مطرح بشه بعد روانشناس

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

حرف دیگران روش زود تاثیر می‌ذاره. یا از رفتار دیگران آزرده ورنجو  میشه و مهارت ندارن وتو خونه ت ...

روانپزشک 

کی مطرح کنه ببریمش پیش روانپزشک 

حتی مریض باشه نمیره دکتر منتشو تو سر ما میزارع ک نمیره دکتر