2777
2789

سلام متاسفانه اسفند یه سقط تو ۷ هفته داشتم، جنین قلب داشت ولی ضربانش کم بود گفتن نطفه مشکل داره و سقط خود به خودی شد، بعد ۴ ماه باردار شدم الان ۸ هفتمم پر شده گفتن قطعی پوچ. دوباره سونو دادم ساک کوچکتر شده و همچنان پوچ. گفتن پیاده روی کنم دفع شه... قراره دوباره درد و خونریزی و افسردگی رو بکشم... جلوم سیاااااهه و نا امیدی! چه کنم؟ کجا برم؟ پیش چه دکتری بریم؟ خودمم چکاپ هورمونی و انعقادی و خود ایمنی دادم مشکلی نبوو. شوهرم تاحالا آز نداده. برا حال دلم و سبز شدن دامنم دعام میکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا یکم زمان بده به خودت درست میشه

واسه خدا کار نداره

الان روحیه ات ضعیفه سعی کن روحیه و حسمتو تقویت کنی 

به نظرم همسرتم بفرست چکاپ بعد اقدام کن

یه چیزی هم نذر کن 

اگه تهران هستی دکتر سهیلا عارفی، تخصصش ناباروری و سقط مکرر هستش عالیه کارش . امیدوارم نتیجه بگیری

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شوهرت رو بفرست آزمایش حتما. و تحت نظر دکتر بارداری پرخطر باش. منم چندروزه سقط کردم. من با آمپول و قر ...

متاسفم. ان شاالله جاش با یه بچه سالم پر بشه. منم تنبلی تخمدان دارم با اینوفولیک باردار شدم. ولی تعداد سقطا خیلی عجیب زیاد شده... 

اره تعریفشو زیاد شنیدم چطوری ازش وقت بگیرم؟

زنگ برن برای چندماه دیگه نوبت میده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
متاسفم. ان شاالله جاش با یه بچه سالم پر بشه. منم تنبلی تخمدان دارم با اینوفولیک باردار شدم. ولی تعدا ...

اره زیاد شده و نگرانیم اینه یه موقع خدایی نکرده بعدی هم اینطور بشه. انشالله خدا به شماهم بچه سالم و صالح بده