2777
2789
عنوان

بچهااا تورو خدا ی لحظه بیاین

93 بازدید | 10 پست

سلام

من پارسال گول این دوره فروش های اینستا رو خوردم و تصمیم گرفتم پیج بزنم .یک سکه از ی بنده خدایی قرض گرفتم و پیج زوم اما اصلااا نتونستم بفروشم بعدشم ک فیلت   ر شدو...

الان اون بنده خدا پولش رو میخواد من هم ندارم 

چیکار کنم بنظرتون؟

میشه وام گرفت؟

به چندتا پیج های شال رو روسری گفتم به قیمت تولیدی بهتون میدم شما با سود برا خودتون بفروشید اما هیچکدوم قبول نکردن خیلی ناراحتم و استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو تایک مدیریت درامد اونجا بپرس راهنماییت کنن ،پستاشونم بخون شاید بشه کمکی برات

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
عزیزم برو تایک مدیریت درامد اونجا بپرس راهنماییت کنن ،پستاشونم بخون شاید بشه کمکی برات

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری?postId=300459175

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
از شیما یوسفند اصلااااا دقیقا وقتی خریدم و اقدام کردم یک ماه بعدش اینستا فی.  لتر شد

چند خریدی 

محتویات دورش چطور بود 

اخ چه بدشانسی  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چند خریدی  محتویات دورش چطور بود  اخ چه بدشانسی    

۴۶۰ تومان خریدم چندین روز این پول رو جمع کرده بودم 

اما نشد ک نشد

دوره اش صفر تا صد اینستا گرام بود

اگ دوره میخوای تلگرام پیام بده برات میفرستم نری یوقتی دوره از کسی بخریا

۴۶۰ تومان خریدم چندین روز این پول رو جمع کرده بودم  اما نشد ک نشد دوره اش صفر تا صد اینستا گر ...

وای عزیزم چه بد درخواست دوستی میدم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂