2777
2789
عنوان

دعوای دیروز من و شوهرم

879 بازدید | 20 پست

دیروز مهمون داشتیم برا بیرون دعوت کرده بودیم 

بعد زنداداشش اومد بهم کمک کنه 

بچمم دست شوهرم بود برده بودش بیرون منم لباساشو پوشونده بودم 

بعد اومد ک دیدم کثیفه لباساش سیلی زدم ب بچم 

شوهرمم جلو زنداداشش بهم گف پدرسگ یدونه کوبونتو ب صورتم 

منم دیگ گفتم نمیرم اومد گف اگ نمیری بچه رو بده ب خودم گمشو برو خراب شده ی بابات 

منم پوشیدم لباسامو با بچم نشستم ماشین برادر شوهرم رفتیم 

بعد اومدن زنداداشش گف این همه ظرف و چجوری میخای بشوری بذار کمکت کنم 

بعد اینم تو حال هر چی از دهنش در اومد بهم گف بچه رو هم ازم گرف خوابوند 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

آخه بچه رو بخاطر کثیف بودن لباسش میزنند؟؟!!!!!!!!! تو واقعا مادری؟؟؟؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارت اشتباه بودتوصورت بچه سیلی زدی ورفتارشوهرتم بدترامااعتراف میکنم منم سیلی بزنم به بچم شوهرم دنیاروویروون میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جفتتون اشتباه کردین هم تو نباید بچه رو میزدی هم اون نباید تورو میزد و بهت چیزی میگفت باید میکشید تورو یه گوشه یا مثلا اتاق خوابتون اونجا بهت میگفت که چرا زدی اونم نباید بزنه 

خب چرا بچه رو جلوی باباش زدی؟؟ همه بابا ها حساسند رو این موضوع ، هرچند همسرتون اشتباه کرد اینطوری برخورد کرد ، به نظرم به جای قهر و کش دادن در مورد اشتباهاتتان صحبت کنید 

بچه ات چند سالشه ؟ چرا لباس بچه رو موقع رفتن نپوشوندی ؟

داشتیم میرفتیم گف من ببرم شما وسایلارو بچینین پشت ماشین

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

همونقدر که تو بخاطر کتک خوردن از شوهرت تو جمع تحقیر شدی سرخورده شدی بچه ات هزار برابر بیشتر از کتک خوردن از تو اونم تو جمع تحقیر شد و میشه.سعی کن رو رفتارت کار کنی بچه ات بیگناه ترینه بدون شوخی بهت میگم آدم شو رو رفتارت فکر کن