2777
2789
عنوان

چرا نت برام فعال نشد؟

123 بازدید | 12 پست

بسته نت گرفتم پولشم از حسابم کسر شد ولی نه از همراه اول پیام اومده نه اصلا فعال شده!چیکار کنم؟

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY

خاموش روشن کن گوشیت 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همراه من رو چک کن ببین هست 

نه زده بسته فعالی ندارید الانم به وای فای وصلم اومدم سایت

زنگ بزن پشتیبانی ، من یه بار اینجوری شد زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم دو روز بعدش واسم اومد

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
زنگ بزن پشتیبانی ، من یه بار اینجوری شد زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم دو روز بعدش واسم اومد

ممنونن✨️💗

زنگ بزن پشیبانی برای منم چندروز پیش اینجوری شد زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم چندروز بعد پول برگشت به حس ...

انگار همراه اول کلا قاطی کرده واسه همه یکیم نیست رسیدگی کنه به همراه اول