2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح با صدای همسرم از خواب پاشدم 

میگم تو بودی؟ 

میگه ن بابا بخواب 

شب قبل هم خواب بد دیدم همشم سوره ناس میخوندم تو خواب

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

خونه ما چیز داره ، من ندیدم ولی خیلی شبا بختک‌میفته سر شوهرم ، یبار گفت ساعت ٣ شب چیزه درو بازکرده اومده تو و افتاده رو من ، وسایلم خیلی گم میشن ، دخترم کوچیکتر که بود با یکی که ما نمیدیدم حرف میزد ، من شبا باید همه چراغاروروشن بذارم وبخوابم ، میترسم 

صبح امتحان شهری داشتم باید زود از خواب بیدار میشدم 

بعد متوجه نشدم که مامانم منو از خواب بیدار کرد یا چی که متوجه شدم یه چیز سیاه مانند صورت منو گرفته ، که داشت سرشو تکون میداد 

بعد من نه میتونستم تکون بخورم نه کسی رو صدا کنم ، یجورایی کاملا فلج شده بودم 

خیلی حس بدی بود 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
خرافات که یه دفعه داشتم تسبیح رو میچرخوندم دوستم مذهبی بود گفت نچرخون سر چهارده معصوم گیج میره 

😂😂

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

من خودم چند مدت پیش حس میکردم یکی همش نگام میکنه شبا میخواستم بخوابم صدا می‌شنیدم تا صبح بهم زل میزد خیلی اذیت کننده بود جالب اینجا بود حس میکردم بهش وابسته شدممم

بی شعورا دخترمو اذیت کردن . هنوزم بهش فک میکنم بدنم میلرزه

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

خواهرم هم قشنگ میبینشون صدبارم تاحالا دعا گرفته ولی دست از سرش برنمیدارن ، دختر خواهرم ٣ سالشه تو خواب نمیدونم چی میبینه قشنگ اسم همه اموات فامیلو که ما یادمونم نمیادشون میگه ، مثلا میگه جعفر گفت یه سری به من بزنید ، من از خونه خواهرم بیشتر از خونه خودم میترسم ، خونشم عوض کرده ولی بی فایده بود