2777
2789
عنوان

ی لپم تمامأ جوش خیلی خیلی ریز زده

70 بازدید | 17 پست

چرا اینطور شدم بازم 😭چند روز جوش زدم سه تا زیر پوستی دردناک ی لپم هم پر جوش خیلی ریز شده 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون طرفیه که میخابی؟ اگه اره رو بالشتیت رو بشور

رو بالشتی رو هفته ای ی بار میشورم.ولی پوست صورتم خیلی چربه روزی دوبار با فیس واش مخصوص پوست چرب میشورم ولی باز صبحا از خواب بیدار میشم صورتم از چربی برق میزنه

پوستت به چیزی حساسیت نداره؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

پوستت به چیزی حساسیت نداره؟

نمیدونم والا فقط خیلی چربه .هرچی هم با فیس واش مخصوص پوست چرب میشورم انگار نه انگار.

به چیزی حساسیت نداری؟ یا گرمیجات زیاد نخوردی؟

تا جایی می‌دونم حساسیت ندارم.گرمیجات هم نه اتفاقا هوا گرمه چند روزه همش دوغ و ماست میخورم.شاید بخاطر استرس باشه