2777
2789

دختر من توی خواب خیلی دندون قروچه میکنه صبحا که بیدار میشه خیلی دلش درد میکنه جدیدا اشتهاش بد نیست ولی اصلا وزن نمیگیره و لاغره خیلی و اینکه شکمش خیلی بد کار میکنه یا یبسه یا اسهاله بیشتر یبسه ولی دیر به دیر شکمش کار میکنه. یک مدت مهد میرفت فکر کنم انگل گرفته.  میشه اینا علایمش باشه؟ با چه تستی میشه تشخیص داد اخه آزمایش انگل میگن اصلا معتبر نیست😔

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره هست پسرمو بردم آزمایش خون و مدفوع گرفت دکتر 

پسرت چند سالشه؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

میگن تخم کرم رو میشه دور مقعد بچه دید .کسی دیده اینو؟

5ساله 

همین علایم رو داشت؟

میگن تخم کرم رو میشه دور مقعد بچه دید .کسی دیده اینو؟

شما با چشم نمیتونی ببینی اونو تست میگیرن با میکروسکوپ تو ازمایشگاه میبینن

بچه ای که انگل داره مدام پشتشو میخارونه و کمی هم عصبی میشه

علایم ک نمیشه  یا کرمو باید تو مدفوع ببینی یا ازمایش بدی

اخه یک سری انگلا مثل ژیاردیا توی مدفوع نیستن تا وقتی کرما نمیرن و تو آزمایش هم مشخص نمیشن

شما با چشم نمیتونی ببینی اونو تست میگیرن با میکروسکوپ تو ازمایشگاه میبینن بچه ای که انگل داره مدام ...

عصبی و لجباز که هست کلا پشتشو نمیخارونه اصلا

اخه یک سری انگلا مثل ژیاردیا توی مدفوع نیستن تا وقتی کرما نمیرن و تو آزمایش هم مشخص نمیشن

حالا شما بده ازمایشو شاید از مدلی بود ک معلوم میشه اول ببرش دکتر 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

شما رشته ت چیه همش اطلاعات غلط میدی خب نگو 

من خودم فوق لیسانس انگل شناسی ام و حرفات اشتباهه 

ببری دکتر خودش آزمایشات مربوطه رو مینویسه اگر ازمایشگاه معتبر ببری حتما جواب درسته.از نت نشین علایم نگاه کنی

شما رشته ت چیه همش اطلاعات غلط میدی خب نگو  من خودم فوق لیسانس انگل شناسی ام و حرفات اشتباهه&n ...

چیکار به رشته ی آدم داری اطلاعات هم نمیدم دارم میپرسم فقط سریع توهین کردن بلدید.