دختر من توی خواب خیلی دندون قروچه میکنه صبحا که بیدار میشه خیلی دلش درد میکنه جدیدا اشتهاش بد نیست ولی اصلا وزن نمیگیره و لاغره خیلی و اینکه شکمش خیلی بد کار میکنه یا یبسه یا اسهاله بیشتر یبسه ولی دیر به دیر شکمش کار میکنه. یک مدت مهد میرفت فکر کنم انگل گرفته. میشه اینا علایمش باشه؟ با چه تستی میشه تشخیص داد اخه آزمایش انگل میگن اصلا معتبر نیست😔
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
عزیزم پسر من ۶ سالشه و شبا خیلییییییی خیلییییی دندون قروچه داره لاغره و به شدددددت بی اشتهاست به زور ...
سلام نه اصلا سرخود دارو نده ببر دکتر اگر لازم بود ازمایش مینویسه و دارو میده ،دندون قروچه همیشه از انگل نیست میتونه اضطراب هم باشه به هرحال تشخیص با پزشکه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی گربه اوردم خونه قرص انگل دادم دیدم کرم دفع کرد بعدش ترسیدم تخمش پخش شده باشه تا چند وقت خودم و شوهرم ی قرص هایی جویدنی خوردیم مزه کاکائو میداد بعد چند مدتم تکرار کردیم...حالا نمیدونم دیگه
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون