2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ها تون انگل داشتن تورو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 17 پست
شما رشته ت چیه همش اطلاعات غلط میدی خب نگو  من خودم فوق لیسانس انگل شناسی ام و حرفات اشتباهه&n ...

عزیزم پسر من ۶ سالشه و شبا خیلییییییی خیلییییی دندون قروچه داره لاغره و به شدددددت بی اشتهاست به زور غذا میدم بهش 

خیلی لاغره و تپل نمیشه ، چیکار کنم بفهمم انگل داره یا نه ؟ از داروخانه میتونم دارویی بگیرم بهش بدم؟

عزیزم پسر من ۶ سالشه و شبا خیلییییییی خیلییییی دندون قروچه داره لاغره و به شدددددت بی اشتهاست به زور ...

سلام نه اصلا سرخود دارو نده ببر دکتر اگر لازم بود ازمایش مینویسه و دارو میده ،دندون قروچه همیشه از انگل نیست میتونه اضطراب هم باشه به هرحال تشخیص با پزشکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی گربه اوردم خونه قرص انگل دادم دیدم کرم دفع کرد بعدش ترسیدم تخمش پخش شده باشه تا چند وقت خودم و شوهرم ی قرص هایی جویدنی خوردیم مزه کاکائو میداد بعد چند مدتم تکرار کردیم...حالا نمیدونم دیگه 

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون