2777
2789

همه چی عجیبه برام چون سقفم سر بستس😐

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیب تاپیک ها نیستن 

عجیب واسم اون افرادی هستند که میان تو تاپیکهای بقیه میگن بیاید تاپیک من 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

می‌گفت امام رضا نعوذ بالله شراب خوار بود توی شرابش زهر ریختن شهید شد پس اشکالی نداره ....‌

حالا هی میگفتم اون آب بوده یا شربت یه منبع فقط گفت آب انگور اونم آب انگور با شراب فرق داره حالیش نمیشد ....می‌گفت می‌خورده...امام معصوم

سبزی رو نشسته خورد میکنن بعد میشورن  تو دوران پریودی حمام نمیرن به خودشون هم تو سرویس بعد از د ...

مریض میشن که.....

چقدرماجرا دستشویی زیاد شده

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
عجیب تاپیک ها نیستن  عجیب واسم اون افرادی هستند که میان تو تاپیکهای بقیه میگن بیاید تاپیک من&n ...

وای دقیقا ول کنم نیستنا حالا هی همه فحششونم میدن باز طلبکارن تو ۱۰۰ تا تاپیکم می گن اینو اه اه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

دیشب خوندم میگفتن تو پریودی خودشونو نمیشورن وقتی دستشویی میرن.اه خیلی کثیفه به نظرم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اون ک پاهای خواهرشوهرو مادرشوهرشو میبوسید کاراشونو میکرد اگر اشتباه میکرد میزدنش.......هنوز درگیرم هرجی میگفتیم جداشو میگفت عموهام‌بابام‌منو میکشن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!