2777
2789
عنوان

حرفایی که دختره پای تلفن میزد ...

296 بازدید | 21 پست

توی اتوبوس نشسته بودم یه دختره بالاسرم وایستاده بود تلفن حرف میزد 

بیشتر از نیم ساعت داشت حرف میزد قشنگ مغزم تیلیت شد .

به اونی که پشت تلفن بود می‌گفت «تازه از سر کار برگشتم امروز مطب خیلی شلوغ بود همه با هم دندون هاشون رو آوردن ایمپلنت کنند...توی دماغم بوی خون پیچیده.....»

حالا اینکه توی تاکسی و اتوبوس نباید بلند بلند با تلفن حرف بزنن بخوره تو سرش😑 ...از یه جایی به بعد یه حرفایی زد که جدی جدی خاک تو سرش .🤢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی جدی چیا گفت

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...

تلفنی به دوستش گفت میخوام لباس بخرم یه تاپ و دامن دیدم توی فلان پاساژ ، آخه پس فردا می‌خوام برم باغ ، به مامانم و داداشم گفتم میام خونه شما ... راستی مایوت رو به من قرض میدی؟ خودم مایو دارم ولی گشادم شده ، میترسم شلوارکش از پام دربیاد! بعد خندید گفت البته که بلاخره از اون از پام درمیاره ولی خب نمی‌خوام ضایع بشم 

دختر کثیف😑 هم خیلی غیر بهداشتی بود که مایو مشترک و قرضی میپوشید هم خیلی بی ادب بود همینجوری بلند بلند درباره برنامه باغ رفتنش توی اتوبوس حرف میزد .

الآنم یه سری تون میاید میگید وا خب دوست داشته شلوارک مایو از دوستش قرض بگیره! به ما چه! یکی میگه وا دوست داشته دروغ بگه به خانواده اش !به من چه!  یکی میگه وا دوست داشته بره فلان غلط رو بکنه ! 

خب اگه اینجوره منم دوست دارم اینجا درباره اش بنویسم 😐

دندان پزشک و اتوبوس!😐🤏🏻

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

🤣🤣🤣خیلی سعی میکنم اروم صحبت کنم ولی نمیشه 

توخیابون میرم فک‌میکنم دارم‌اروم صحبت میکنم ولی مییینم همه نگاه میکنن بهم دوستام سرکلاس گوشی می اوردن  دبیر داشتیم زنگ میزدن به دوسپسراشون صحبت میکنن نمیشنیدی چی میگن 😂😂

خیلی پولدارم😅