2777
2789

گاهی خیلی یقین پیدا میکنم ولی فرداش پشیمون میشم وقتی میبینم یه آدمای ظالم چقد خوب زندگی میکنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چوبم تو زندگیه پیش و پس از مرگ

بعضیا هم پیش از مرگ هم پس از مرگ بدبختن، همش بی عدالتی

خسته شدم از اینکه آرزوی ابتدایی تریت چیزا رو داشتم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هست ولی ن اون چیزی ک تو ذهن ماست ک اره ادم میره بهشت فقط بخور بخواب یا میره جهنم فقط،شکنجه بنظرم اینجوری خیلی بیهودس ده رو خوردی وخوابیدی یا ده روز شکنجه شدی بعدش چی ادم انواع اقسام بیماری های روحی و میگیره بالاخره زندگی با سختی ومشقتَش و تلاشش وباراحتی بعدش قشنگه 

بنظرم هست دیگه حتی شاید اونجا هم مرگش یه شکل دیگه باشه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

میخوام اعتقاد پیدا کنم ولی وقتی  زندگی آدمهارو باهم مقایسه میکنم نتیجه میگیرم هیچ عدالتی وجود نداره هیچ .آدمی که کارتن خوابه کجا خدارو عبادت کنه؟ چطوری طهارت کنه؟ خمس وزکات بده و..

با احترام به تمام عقاید ولی خودم که به جهنم و بهشت اعتقاد ندارم و بنظرم خدا خیلی فراتر از این صفات انسانیه که بیاد برای موجودات بهشت و جهنم قرار بده

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
میخوام اعتقاد پیدا کنم ولی وقتی  زندگی آدمهارو باهم مقایسه میکنم نتیجه میگیرم هیچ عدالتی وجود ن ...

کارتن خواب خودش تصمیم میگیره کارتن خواب باشه درسته فقر وسختی هست ولی ادم میتونه اعتیاد نداشته باشه و زندگی درستی داشته باشه خیلیاشون خانواده دارن و طردشون کردن 

البته من ب تناسخ اعتقاد بیشتری دارم ولی خوب قطعا مرگ پایان زندگی نیست و زندگی بعدش هست

تناسخ چرت محضه و مربوط به آیین هندوعه، یکم فکر کنی اینو متوجه میشی.

جمعیت کل زمین هزاران سال پیش از چند صد هزار نفر شده چند میلیون و الان چند میلیارد، خب این چجور تناسخیه؟ بازم آدمای جدید داره آفریده میشه پس روح کی بعد از مرگ وارد بدن اونا شده؟ حالا اومدیم اتفاقاتی افتاد که یه میلیارد آدم فوت شدن و از جمعیت کره زمین کم شد، اون یه میلیارد روح دیگه تکلیفشون چیه؟ پس بازم یه بهشت و جهنمی باید باشه که این اضافه ها رو ببرن اونجا

تناسخ چرت محضه و مربوط به آیین هندوعه، یکم فکر کنی اینو متوجه میشی. جمعیت کل زمین هزاران سال پیش از ...

قرار نیست فقط انسان متولد بشن ممکنه ادم فضایی یا جانور هم بشن اینطور نیست ک فقط انسان باشن 

قرار نیست فقط انسان متولد بشن ممکنه ادم فضایی یا جانور هم بشن اینطور نیست ک فقط انسان باشن 

نه طبق این اعتقاد روح زمینی نمیتونه از زمین بیرون بره بلکه فقط روی زمین میمونه حالا به هرچی که تبدیل بشه گاهی به گیاه گاهی حیوانات گاهی انسان...

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

عامو این چرندیاتو ول کنید. طرف چند هزار پیامبر فرستاده و چندتا دین الهی که آخرش باز مردم برگردن به همون اعتقادات ابتداییه من در آوردیشون. 🤦🏻‍♀️

البته درسته که ادیان الهی فعلیم کمی تحریف شدن و شدن ابزار سلطه اما اگه حرفای مشترک همششون رو بذاری کنار هم میبینی که بهشت و جهنم هست خدا هست، یه دنیای دیگه هم هست اما کسی نمیدونه چجوریه، حتی یه دنیای موازی با دنیای ما آدما هست که موجوداتی از جنس دیگه هستن