2789
عنوان

حرف نزدن کودک

238 بازدید | 19 پست

سلام پسر من 17ماهشه قبلا فقط بدون شناخت ماما و بابا میگفت الان دیگه هیچی نمیگه فقط جیغ میزنه ،😭خیلی نگرانم میخواستم ازتون بپرسم کسی تجربه مشابه من ندارد ممنون میشم کمکم کنید 

شاید تاخیر کلام داره

پسر من تاخیر دلشت

۱۸ ماهگی‌بایت‌۵۰ تا گلمه بگن

ی‌مشاوره بگیر خیالت راحت شه

پسر من درست شد

چون این تاخیرا ی اختلال تو رضد هست اگر نیاز باشه باسد درمان بشه

و اینکه تو روحیه و عزت نفسشون پیش همسالاشون تاثیر منفی داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم نگرانم 

پسر منم دو سالشه قبلا مامان و بابا میگفت الان نمیگه 

فقط من و باباش رو کلا دَدَیی صدا میزنه 

دو روزه به داداشم دایی میگه فقط 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم پسر فامیلمون فقط حرف تکرار میکنه 4 سالشه 

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
نمیدونم عزیزم فقط خرداد عمل فتق داشت 

بچه بیچاره ترسیده پیش روانپزشک کودک ببریدش الهی بگردم

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
شما با متخصص مشورت نکردین

نه اصلا 

همه کاراش دیر بود راه رفتنش نشستن 

همه 

تا یه چیزی هم میگم اطرافیان میگن نبر دکتر درست میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شاید تاخیر کلام داره پسر من تاخیر دلشت ۱۸ ماهگی‌بایت‌۵۰ تا گلمه بگن ی‌مشاوره بگیر خیالت راحت شه ...

عزیزم شما گفتار درمان بردید منظورم اینکه متخصص اطفال ببرم یا گفتار درمان متخصص اطفال بردم شربت امگا بهش داد و مولتی ویتامین 

براش قلش کارت رنگ ها

حیوانات 

میوه

اشیا

بگیر تا دوسالگی باهاش کار کن بهتر نشد ببرش گفتاردرمانی

فلش کارت همه رو نریز جلوش یکی رو یاد بگیره بعد دومی رو بیار مپلا اول رنگ زرد رو نشون بده هی بکو زردزرد بعد همونو بچسبون دیوار جایی که قد خودش برسه ببینه

هی ازش بپرس چیه؟ نگقت خودت بگو زرد؟

یکی کلمات رو کار کن با فلش کارت یمی هم افعال ساده مثلا افتاد وقتی کلمه مداد رو یادش دادی مدادو بنداز زمین بگو مداد افتاد

دونه دونه افعالو کار کن

خودت باید یادش بدی

براش قلش کارت رنگ ها حیوانات  میوه اشیا بگیر تا دوسالگی باهاش کار کن بهتر نشد ببرش گفتاردرم ...

چشم ممنون از راهنماییتون به خدا دیگه خسته شدم هر ماه سر یه مشکل باید حرص بخورم ،😞