2821
2789
عنوان

خیلی خوشحالمممممم

207 بازدید | 16 پست

بعد از محرم عروسیمه امروز رفتیم وسایلامو خریدممممم

وسایلای بزرگ با شوهرمه اونارو همشو خریدیم😍🥺خیلی ذوق دارمممممم

بچه ها بنظرتون برا عروسیم منی ک تاحالا لنز نزاشتم اگه بزارم بد میشه یا چشم درد میگیرم

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من جات استرس گرفتم مبارکه لنز نذاری بهتره 

ولی من اصلا استرس ندارم

فدات

چرا با دلیل میگی عزیزم

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
فقط مبارک وهمیشه خوشحالی باشه

مرسییییی

مبارکه همیشه شاد باشید بدون لنز خوشگلتر میشیا

چرا 

مامانم هم میگه چشای خودت خیلی خوبه لنز نزار

مباااااارکه😍😍😍😍😍

فداااا

ولی من اصلا استرس ندارم فدات چرا با دلیل میگی عزیزم

به نظرم قدیمی شده بازم نظر خودت مهمه چون یه شب عروسیته😍

خوبه که استرس نداری

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خوشبخت شی الهی عزیز دلم من لنز رو نمیپسندم باز سلیقه اییه

فدات گلم

خودمم همینطور اطرافیان میگن بزار

به نظرم قدیمی شده بازم نظر خودت مهمه چون یه شب عروسیته😍 خوبه که استرس نداری

اره میگم چشم درد و قرمزی چشم و اینا میپوکونتم 

همینجوریش ارایش سنگینه رو صورت و چشم وای ب حال لنز 

نو نذار

مبالللللللکههههههه الهی به پای هم پیر بشید نه اینکه از هم سیر بشییییید🥹❤️

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز