2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنمایی وافرت😑

خواستم بخندی اخه حال خوب که ازبقیه یادگرفتنی نیست 

خودت باید از هرچی داریونداری راضی باشی 

راز شاد و پرانرژی بودن فقط رضایت از خودتو زندگیته ❤️

خواستم بخندی اخه حال خوب که ازبقیه یادگرفتنی نیست  خودت باید از هرچی داریونداری راضی باشی  ...

رضایت ندارم چجوری وانمود کنم رضایت دارم😔

فارغ التحصیل هاگوارتز

رضایت ندارم چجوری وانمود کنم رضایت دارم😔

خوب همینه دیگه 

شوهرم یدونه خونه مادرمو داشتم برم اونو هم نمیزاره برم ازصبح تاشبم فقط خونسم

دیر ازسرکارمیاد توکل روز باخودم حرف میزنم 

پولدارهم نیستیم آخه هرچی کارمیکنه میره قسط بانک و....

اکثراهم خستس خودمون ماشین نداریم بریم مسافرت یا سرخیابون... بقیه هم پیشنهاد میدن که ..مامیریم مثلا یه جا شماهم بامابیاین میگه مرخصی نمیدن تازه هم دوساله ازدواج کردبم 

اما نمیدونم چرا راضیم بچه دارهم نمیشم ازصبح تاشب ازبقیه زخم زبون میشنوم اما گفتم که من ازخودم راضیم خودم چیز بد یا کمبودی ندارم ایناهمشون کمبود بقیس که من کتکشو میخورم 

تو چی عزیزم توهم ازبدبختات بگو بخندیم😂

من دندونام خرابه کل اعتماد بنفسمو گرفته پول ندارم درستشون کنم پدرم بیکاره نه بیمه ای نه حقوقی نه چیزی حتی خرج خونه ام نداریم مستاجریم از دوستم پول قرض کردم یه ماه ندارم پسش بدم ازم میخادش حالم کلا گرفته ب خودکشی فک میکنم

فارغ التحصیل هاگوارتز