2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعیت  تقریبا ۱۰۰۰نفر کنارخیابون اصلی مغازه داریم

بنظرم پلاسکوخیلی خوبه واینکه باید بلدباشین چه جنسی بیارین یه سربه مغازه های شهربزنین تاآماربیاددستتون میتونین قرعه هم بذارین وهرکی اسمش افتاد خریدکنه ازمغازه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بنظرم پلاسکوخیلی خوبه واینکه باید بلدباشین چه جنسی بیارین یه سربه مغازه های شهربزنین تاآماربیاددستتو ...

مشکلی که دارم با شهر فاصله دارم خودم هم وسیله ندارم برم بیارم کرایه بدم باید جنسم رو گرون بدم

مشکلی که دارم با شهر فاصله دارم خودم هم وسیله ندارم برم بیارم کرایه بدم باید جنسم رو گرون بدم

جنس رو سعی کن ازبازار تهران بخری حتما،واینکه ازشهردوری هم یه مزیتی میشه محلیاراحت میشن که همچین مغازه ای زده شه تو روستاشون چون ازشهردورن.همه ی مغازه دارا که ماشین ندارن باداداشت میایین بازارتهران خریدمیکنین بلاخره بایداولش یکم سخت بگذره تا‌ فوت وفن کاردستتون بیاد.

تازشم الان انقدپیج واینازیادشده میتونی قبل رفتن به بازار ازطریق پیج با مغازه ها وعمده فروشا درارتباط باشی 

جنس رو سعی کن ازبازار تهران بخری حتما،واینکه ازشهردوری هم یه مزیتی میشه محلیاراحت میشن که همچین مغاز ...

از تهران؟؟؟

خیلی فاصله داریم

خیلی کرایه میخوره

از تهران؟؟؟ خیلی فاصله داریم خیلی کرایه میخوره

آره چقدکرایش میشه؟ بلاخره یه هزینه ای بایدبدی دیگه الان بری ازشهرتون هم خرید کنی فک میکنیا اونا ازکجامیارن خودشون که تولیدنمیکنن وقتی قیمت مناسب بخری میتونی مناسب ترسودبکشی‌به اون قسمت قرعه هم فکرکن خیلی خوبه.