2777
2789

بله، 

اصلا تو هیچ شرایطی خونه رو ترک نکنید

خسته هستید و دلتون پره و نیاز به تغییر روحیه دارید یک. وعده برید و برگردید

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

توضیح بدی چرا قهر کردی بهتر میشه راهنماییت کرد

فقط یه خواهش

اینو گزارش بزن بعد که زدی لایک کن🧡https://www.ninisite.com/discussion/topic/11620410/کسی-هست-از-مادر-و-پدرش-بدش-بیاد

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

دلیلش چیه بری قهر برای چی ؟کلا قهر کار بچه هاست مگه بزرگام قهر می کنند خداوند به ادم زبون داده تا بتونه حرف هاش رو بزنه اول از یه مشاور کمک بگیر ،هیچ وقت خونه رو ترک نکن میری نمیاد دنبالت غرورت می شکنه ،

بنظرم اگه میدونی همسرت دنبالت نمیادش و خودت باید برگردی نرو اینجوری خیلی بیشتر تحقیر میشی..

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بدترین کار که یه زن انجام میده و بدترین ضربه رو ازش میخوره قهره و رفتن خونه پدره هر مشکلی داری باهاش روبرو شو و حلش کن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

داستانش خیلی طولانیه .شوهرم با یکی از فامیل هاشون خیلی صمیمی هست .هر سال از راه دور میان خونم زن و شوهر مشروب خور و قلیونی شوهر منم کنارشون میشینه اما من اهل این کارا نیستم اینجا که میان با اون آقا و خانومش میشنن به خوردن منم که دوست ندارم بیشتر تنهام 

این خانوم آقا هم دوتا بچه ۱۰و۷ساله دارن الان با شوهر من رفتن از دیشب بیرون بچه هاش تو خونه خوابونده رفته منم با بچه هامم تو اتاق دیگه ام 

پسر ده ساله اش ساعت سه نصفه شب پا شده به گریه میگه خاله مامان بابام کجان منم زنگ زدم شوهرم میگم بیاین خونه بچه هاشون دارن گریه میکنن اونام مست انگار نه انگار .دلم برا خودم و بچه هام و بچه های اون کبابه در حد انفجار عصبانی ام برا همین تصمیم گرفتم با بچه هام پاشم برم خونه بابام😰😰

پسرای شما دیگه ماشاالله بزرگن درک کامل دارن اط اطرافشون اینکه جای حل مسئله اونو پاک کنید دردی ازتون دوا نمیکنه باید با هوشیاری سیاست زنانه کنترل کنید قهر و رفتن هیچی درست نمیکنه فقط بستر رو برای خلاف های بعدی آماده میکنه