2821
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم

220 بازدید | 9 پست

خانواده همسرم یکبارم واسش تولد نگرفتن من خونشون واس همسرم تولدگرفتم حتی یه دونه شمع یاهدیه اونانخریدن همه چیز خودم تدارک دیدم وخریدم بعدش همسرم از همه تشکر کرد بعد یادش اومد ازمنم تشکر کنه😊چون خودم متوجهش کردم

دلم نمیخاد ناراحت باشم چون کاری ک خوشحالم میکرد انجام دادم نیاز ب تشکر ندارم اما ته دلم ناراحتم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب نگیرن عزیز دل چرا فکر می‌کنید باید خانواده همسر برای فرزندشون تولد بگیرن حتی آدم ازخانواده خودش هم نباید توقع تولد داشته باشه حتی تبریک تولد اگر کسی تبریک گفت لطف کرده نگفت مهم نیست چه برسه به گرفتن جشن تولد خیلی ازناراحتیهای ما بخاطر توقعاتی هست که ازدیگران داریم وچه بسا خیلیاش هم درست نباشه بین خودتون وهمسرتون هرچی هست باید باشه اما نه ازخانواده همسر نه خانواده خودتون توقع این مباحثو نداشته باشید وبخاطرش هم خودتونو ناراحت نکنید

اینکه تشکر نکرده درست نبوده اما اینکه تولد نگرفتن خیای اهمیتی نداره ها من تازه تک دحترم برای منم و برادرام تولد خانوادم نگرفتن اما اصلا برام مهم نیست عوصش جور دیگه ای حمایت تام و کاملشون رو داشتم اگر میبینب اهلش نیستن خانوادش بیخیال شو و تز این به بعد دوتایی تولذ بگیرین هم بیشتر خوش میگذره هم هزینش کمتره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز